IZBERITE PRAVO MOČ
ZASE

IZBERITE PRAVO MOČ  ZASE

Ali ste vedeli, da lahko dejstva, kot so način vožnje, kje in kako daleč vozite, močno vplivajo na zmogljivost in učinkovitost vašega vozila? Z rednimi vožnjami s postanki in zagoni v mestnem prometu boste na primer običajno dosegali prednosti drugačne vrste energije kot z običajno vožnjo po avtocestah ali pogosto vleko. 


Tukaj vam lahko pomagamo najti pravo rešitev za vaše potrebe pri vožnji.

VRSTE NAPAJANJA LAND ROVERJA

KAJ JE ELEKTRIČNI AVTOMOBIL

KAJ JE ELEKTRIČNI AVTOMOBIL

Električna vozila poganjata električni motor in baterija. Namesto dolivanja goriva na bencinski črpalki lahko svoj avtomobil polnite na domači polnilni postaji. Na poti pa boste deležni prednosti hitrega polnjenja z enosmernim tokom na javnih polnilnih postajah.
KAJ JE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

KAJ JE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Priključna električna hibridna vozila (PHEV) združujejo bencinski in električni motor, kar pomeni, da domača polnilna točka ni nujna. Na daljših vožnjah preklopite z rednih voženj z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi na mešanico bencina in električne energije.
KAJ JE BLAGI HIBRID (MHEV)

KAJ JE BLAGI HIBRID (MHEV)

Blagi hibridi (MHEV) z električnim pogonom povečujejo učinkovitost svojih motorjev brez polnjenja, s ponovno uporabo energije, ki jo zberejo z upočasnjevanjem in regenerativnim zaviranjem. So vsestranski in nudijo možnosti za različne sloge vožnje.

POMAGAJTE MI IZBRATI

Odgovorite na pet hitrih vprašanj o svojih navadah pri vožnji in preverite, ali naj bo vaše naslednje vozilo električni hibrid ali blagi hibrid.

  • ALI BOSTE LASTNIK AVTOMOBILA VI ALI VAŠE PODJETJE?