PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO LAND ROVER

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV) – NAŠ NAJBOLJ INOVATIVEN POGONSKI SKLOP

RAZIŠČITE RAZLIČICO PHEV

IZPUSTI CO2 (g/km)
Le 71

PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100km
Od 3,1

RANGE ROVER PHEV

BREZKOMPROMISNA PREFINJENOST. IZJEMNA ZMOGLJIVOST

RAZIŠČITE TA MODEL

IZPUSTI CO2 (g/km)
Le 72

PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100km
Od 3.2

RANGE ROVER SPORT PHEV

POPOLNA ZMOGLJIVOST. IZPUSTI PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA

RAZIŠČITE TA MODEL

IZPUSTI CO2 (g/km)
Le 71

PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100km
Od 3.1

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oblikujte si popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Poglejte, kaj vse vam nudi znamka Land Rover
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo

Model P400e prinaša prednosti elektrifikacije legendarnim zmogljivostim vozil Range Rover; izjemno nizki izpusti z dosegom na električni pogon do 48 km.

Elizabeth Hill
Glavna inženirka izdelkov

 • MOČ

  Različica PHEV ima 404 KM in izpuste CO2 od 71 g/km, saj uporablja kombinacijo naprednega 2,0-litrskega bencinskega motorja Si4 Ingenium in 105-kilovatni elektromotor.

 • NAČINI VOŽNJE

  Izbirate lahko med paralelnim hibridnim načinom (privzeti način vožnje), ki združuje bencinski in električni pogon, ali popolnoma električnim pogonom električnega vozila.^

 • PREFINJENA, TIHA VOŽNJA

  Sistem PHEV pri električnem načinu vožnje omogoča popolnoma tiho obratovanje. Zagotavlja pa tudi neoviran prehod med bencinskim in električnim motorjem.

 • NEPREKOSLJIVA ZMOGLJIVOST

  Kar zadeva zmogljivosti, je vozilo PHEV natančno in brezkompromisno ter popolnoma zmožno obvladovati terenske razmere, kot sta bredenje po vodi* in premagovanje skalnih ovir.

KAKO DELUJE?
KAKO DELUJE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)?

Vozilo PHEV združuje naš izjemno lahek motor Ingenium in elektromotor s 105 kW, skupaj z veliko baterijo z močjo 13 kWh, ki se polni prek zunanjega vira. V načinu EV polna baterija zagotavlja doseg do 48 km brez izpustov CO2.

OGLEJTE SI FILM
O ELEKTRIČNIH VOZILIH
DELNO ELEKTRIČNO HIBRIDNO VOZILO (MHEV)
MHEV je blagi hibridni sistem, ki shranjuje energijo, ki se običajno izgubi, ko vozilo zavira, in jo inteligentno razporedi, tako da poveča učinkovitost motorja. Vključuje tudi izboljšan sistem Stop/Start, ki omogoča, da se motor zaustavi, medtem ko vozilo zavira. Te lastnosti zmanjšujejo porabo goriva v vozilu.
ELEKTRIČNO HIBRIDNO VOZILO (HEV)
Hibridno električno vozilo (HEV), ki ga poganjata običajni motor in elektromotor z baterijskim sklopom za izboljšanje učinkovitosti, polni svojo baterijo z regenerativnim zaviranjem.
ELEKTRIČNO HIBRIDNO VOZILO Z MOŽNOSTJO POLNJENJA PREK VTIČNICE (PHEV)
Združuje običajni motor z elektromotorjem in baterijo. Priključno hibridno električno vozilo (PHEV) se polni iz zunanjega napajanja in z regenerativnim zaviranjem ter brezhibno izbere in menja običajni motor in elektromotor, da doseže optimalne zmogljivosti in učinkovitost.
BATERIJSKO ELEKTRIČNO VOZILO (BEV)
Baterijsko električno vozilo (BEV) nima običajnega motorja. Poganja ga izključno elektromotor z baterijo, ki se polni na polnilnih postajah, kar zagotavlja trajno čisto električno vožnjo. Baterijsko električno vozilo se polni iz zunanjega napajanja in z regenerativnim zaviranjem ter nima neželenih izpustov CO2.
POLNJENJE ELEKTRIČNEGA VOZILA
O POLNJENJU VOZILA PHEV

Domači polnilni kabel vam omogoča polnjenje vozila čez noč prek električne vtičnice. Kadar potrebujete bolj prilagodljive ali hitrejše rešitve za polnjenje električnega vozila, se lahko odločite za dodatne rešitve polnjenja, vključno z domačo polnilnico na izmenični tok.**

RAZIŠČITE NAČINE POLNJENJA
IZBERITE MODEL
RANGE ROVER PHEV
Prepoznavno, prefinjeno in razkošno; ta model ima vse klasične lastnosti vozila Range Rover, hkrati pa na novo definira izjemnost avtomobilov Range Rover z učinkovitostjo in zmogljivostjo električnega hibridnega vozila (PHEV).
Raziščite ta model
RANGE ROVER SPORT PHEV
Zmogljivost in učinkovitost vozila Range Rover Sport smo z različico PHEV povzdignili na novo raven. Dinamično oblikovanje in razgibano, samozavestno vožnjo dopolnjujejo povečana zmogljivost in manjši izpusti našega najbolj inovativnega motorja doslej.
Raziščite ta model

* Bredenje po vodi je na voljo le z vključenim bencinskim motorjem.
*
* Časi polnjenja se razlikujejo glede na trg, napajanje in rešitev za polnjenje.
^ Vzporedni hibridni način se samodejno vključi, če voznik potrebuje več moči in navora, kot ga je na voljo, ali če se napolnjenost baterije spusti pod raven, ki omogoča nadaljnjo vožnjo. Pri modelih PHEV je prtljažni prostor nekoliko manjši. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.
 Predloženi podatki so izračunani na podlagi uradnih testov proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO₂ in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo.