RAZIŠČITE

RANGE ROVER EVOQUE
<h3><b>RAZIŠČITE </h3> RANGE ROVER EVOQUE
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

PRIVLAČEN DIZAJN

Evoque nosi oblikovalski DNK Range Roverja s streho iz stekla float, neprekinjenim srednjim delom in novo elegantno tridimenzionalno masko. Novi LED-žarometi Pixel zagotavljajo jasno in prepoznavno grafiko svetlobe.

NATANČNA POZORNOST

Range Rover Evoque Dynamic vzbuja pozornost s spodnjimi sprednjimi in zadnjimi odbijači, s končnim premazom v barvi Graphite Atlas. Prefinjen videz dopolnjujejo 21-palčna platišča iz zlitine barve Gloss temno siva s kontrastnim premazom Diamond Turned.

OČARLJIVA ESTETIKA

S sodobnim podpisom in »super rdečo« LED osvetlitvijo izbrušena grafika zadnje luči prinaša nove animacije pri zaklepanju in odklepanju vašega vozila.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

POMIRJUJOČE OKOLJE

Mirna in minimalistična kabina Range Rover Evoque ima novo zasnovo sredinske konzole, v kateri je nameščen nov taktilni menjalnik, 11,4-palčni zaslon na dotik iz ukrivljenega stekla float in izboljšan prostor za odlaganje.

PREFINJENI MATERIALI

Razkošno izbrani materiali vključujejo usnje Windsor z značilno perforacijo Herringbone Diamond, perforirano Ebony Ultrafabrics™, alternativo brez usnja ali taktilno in sodobno mešanico volne Kvadrat™.

IZBRANE PODROBNOSTI

Nove podrobnosti Moonlight Chrome zagotavljajo vizualni kontrast s prefinjeno in subtilno končno obdelavo na sredinski konzoli, okolici zračnika, volanu in drsnikih zračnika.

BREZHIBNA KONČNA OBDELAVA

Za še večjo vizualno privlačnost urejena notranjost ponuja različne teme in končno obdelavo opreme. Izberite tehnični, sodobni videz ali otipljivo, pristno naravno končno obdelavo, da vse skupaj povežete.

NASLEDNJA GENERACIJA PIVI PRO

Naš nagrajeni informacijsko-razvedrilni sistem Pivi Pro1 vključuje vse upravljalne elemente na novem 11,4-palčnem osrednjem zaslonu na dotik iz ukrivljenega stekla float. Za optimalno udobje so nastavitve glasnosti, klimatske naprave in sedežev vedno pri roki.

AMAZON ALEXA

Pogovor z Alexo3 za enostavno upravljanje ključnih funkcij vozila. Nadzorujte vse, od navigacije do izbire medijev – celo združljive pametne naprave doma, vse s svojim glasom.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Pivi Pro1 deluje v harmoniji s programsko opremo Over The Air4, nenehno izboljšuje tehnologijo vašega Range Roverja Evoque. Navigacija What3words uporablja vnos treh besed destinacije za natančno iskanje lokacije.

BREZHIBNA POVEZLJIVOST

Z vtičnico USB-C v vsaki vrsti vam nikoli več ne bo zmanjkalo energije., tako da bodo lahko vsi potniki ostali povezani, brezžično polnjenje pa bo zmanjšalo nered v kabini.

POMOČ VOZNIKU

Izbirajte med številnimi funkcijami, ki zmanjšujejo napor voznika in olajšajo parkiranje. Z različnimi inovativnimi tehnologijami, ki so na voljo za izboljšanje vsakega pogona.

SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI AIR PURIFICATION PLUS

Z najnaprednejšimi tehnologijami za kakovost zraka v svojem razredu5 , sistem za čiščenje zraka v kabini Air Purification Plus za Range Rover Evoque spodbuja dobro počutje in povečuje budnost s spremljanjem in nadzorom ravni CO2 s filtracijo PM2,5 in obvladovanjem2 CO.
USTVARITE SVOJ AVTO

ELEKTRIFICIRANO DELOVANJE

ELEKTRIČNI HIBRID

Priključni električni hibrid (PHEV) Range Rover Evoque ponuja najboljše od vseh svetov s hibridno tehnologijo, ki združuje elektromotor z močjo 80 kW in bencinski motor Ingenium. Zaključite povprečno dnevno vožnjo samo v načinu EV6 s certificiranim dosegom do 62 km**.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNEGA HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOSEG (DO)

62 KM**

Pričakovani dejanski doseg po WLTP do 48 km.

CO2 EMISIJE (OD)

31 G/KM**

Brez emisij iz izpušne cevi v načinu EV.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI (OD)

30 MINUT

Hitro polnjenje z enosmernim tokom od 0 do 80 odstotkov v približno 30 minutah.

ČAS POLNJENJA DOMA (OD)

2 UR 12 MINUT

Do 100 % z uporabo domačega polnilnika 7 kW za izmenični tok.

SPOSOBNOST ZA VSAK TEREN

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE

Zaupanje v vseh pogojih zagotavlja inteligentni štirikolesni pogon in vektorska porazdelitev navora zaviranja, z običajno zmogljivostjo Range Roverja na vseh terenih, podprto s inovativnimi tehnologijami, vključno z nadzorom napredovanja na vseh podlagah All-Terrain Progress in odzivom na podlago Terrain Response 2.

OPTIMALEN OPRIJEM

Nadaljnje zagotovilo nudi asistenca Hill Launch Assist, ki prepreči, da bi se vaše vozilo nagibalo nazaj. Sistema Roll Stability Control in Dynamic Stability Control izboljšujeta zmogljivost na spolzkih površinah, kot so mokra trava, sneg in led, medtem ko Trailer Stability Assist pomaga ohranjati napredek kompozicije, če potrebujete vleko.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Oglejte si celotno ponudbo modelov.
PREGLED

PREGLED

Doživite Range Rover Evoque.

**Glej številke WLTP.


Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

Časi polnjenja se razlikujejo glede na številne dejavnike, vključno s starostjo, stanjem, temperaturo in obstoječim polnjenjem baterije; uporabljenim objektom in trajanjem polnjenja.

1Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu Land Roverjev. Nekatere funkcije zahtevajo ustrezno kartico SIM z ustrezno podatkovno pogodbo, ki bo zahtevala podaljšanje naročnine po začetnem obdobju po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti. Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna naročnina, pri kateri vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Roverjev.

2Kamera 3D Surround. Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici. V skladu z lokalnimi predpisi.

3Amazon, Alexa in povezane blagovne znamke so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih pridruženih podjetij. Določene funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Morda bodo potrebni dodatni izdelki in nastavitev. Združljivi pametni telefoni. Povezljivost je odvisna od tržnih omrežnih platform tretjih oseb in naročnine.

4Samo združljivi pametni telefoni. V skladu s tržnim mobilnim omrežjem, signalom in računom stranke. Zahteva mobilne podatke ali povezavo Wi-Fi. Programska oprema Over the Air je odvisna od soglasja voznika in omrežne povezave ter razpoložljivosti trga.

5Pri merjenju z zaprtim razredom konkurentov velja od 3. 3. 23.

6Povprečna dolžina dnevne vožnje (48 km), izračunana na podlagi podatkov InControl s 30 svetovnih trgov za vozila Range Rover Evoque med letoma 2019 in 2022. Predpostavlja popolnoma napolnjeno baterijo.