OBLIKOVAN BREZ KOMPROMISOV

S karizmo za vodenje z zgledom.

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

PRIVLAČEN DIZAJN

Evoque nosi oblikovalski DNK Range Roverja s streho iz stekla float, neprekinjenim srednjim delom in novo elegantno tridimenzionalno masko. Novi LED-žarometi Pixel zagotavljajo jasno in prepoznavno grafiko svetlobe.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

POMIRJUJOČE OKOLJE

Mirna, minimalistična kabina in sredinska konzola Range Roverja Evoque zajemata prestavno ročico, lebdeč 11,4-palčni ukrivljen zaslon na dotik in izboljšan prostor za odlaganje.

NASLEDNJA GENERACIJA PIVI PRO

Naš nagrajeni informacijsko-razvedrilni sistem Pivi Pro1 vključuje vse upravljalne elemente na novem 11,4-palčnem osrednjem zaslonu na dotik iz ukrivljenega stekla float. Za optimalno udobje so nastavitve glasnosti, klimatske naprave in sedežev vedno pri roki.

POMOČ VOZNIKU

Izbirajte med številnimi funkcijami, ki zmanjšujejo napor voznika in olajšajo parkiranje. Z različnimi inovativnimi tehnologijami, ki so na voljo za izboljšanje vsakega pogona.
POMOČ VOZNIKU
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Pogovor z Alexo3 za enostavno upravljanje ključnih funkcij vozila. Nadzorujte vse, od navigacije do izbire medijev – celo združljive pametne naprave doma, vse s svojim glasom.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Pivi Pro1 deluje v harmoniji s programsko opremo Over The Air4, nenehno izboljšuje tehnologijo vašega Range Roverja Evoque. Navigacija What3words uporablja vnos treh besed destinacije za natančno iskanje lokacije.
BREZHIBNA POVEZLJIVOST

BREZHIBNA POVEZLJIVOST

Z vtičnico USB-C v vsaki vrsti vam nikoli več ne bo zmanjkalo energije., tako da bodo lahko vsi potniki ostali povezani, brezžično polnjenje pa bo zmanjšalo nered v kabini.
PREPROSTO VAREN

PREPROSTO VAREN

Z vstopom brez ključa, ki je standardno na voljo pri modelih Dynamic SE, Dynamic HSE in Autobiography, se ob približevanju vozilu ročaji vrat samodejno izvlečejo in vrata se odklenejo. V trenutku, ko ključa ni več mogoče zaznati, se vrata zaklenejo.

SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI AIR PURIFICATION PLUS

Z najnaprednejšimi tehnologijami za kakovost zraka v svojem razredu5 , sistem za čiščenje zraka v kabini Air Purification Plus za Range Rover Evoque spodbuja dobro počutje in povečuje budnost s spremljanjem in nadzorom ravni CO2 s filtracijo PM2,5 in obvladovanjem2 CO.

ELEKTRIFICIRANO DELOVANJE

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

61KM††
WLTP. Pričakovani realni doseg do 47 km.

EMISIJE CO2 (OD)

33G/KM††
Nič emisij iz izpušne cevi v načinu EV.

JAVNO ZARAČUNAVANJE (OD)

30MINUT
Hitro polnjenje z enosmernim tokom od 0 do 80 odstotkov v približno 30 minutah.

POLNJENJE DOMA (OD)

2URI 12 MINUT
Do 100 odstotkov z uporabo 7kW AC domačega polnilnika

ELEKTRIČNI HIBRID

Priključni električni hibrid (PHEV) Range Rover Evoque ponuja najboljše od vseh svetov s hibridno tehnologijo, ki združuje elektromotor z močjo 80 kW in bencinski motor Ingenium.6


Podrobnosti o motorju P270e.

ELEKTRIČNI HIBRID

NAJVIŠJA HITROST

230KM/H*

NAJVEČJA MOČ

249PS (184kW)

0-100 KM/H

7,6SEKUND
0-100 km/h v 7,6 sekunde.

EMISIJE CO2 (OD)

182G/KM±
NEDC kombinirano.

BENCINSKI BLAGI HIBRID

Naši učinkoviti in zmogljivi blagi hibridni motorji zbirajo, shranjujejo in prerazporejajo energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem.


Podrobnosti o motorju P250.

BENCINSKI BLAGI HIBRID

NAJVIŠJA HITROST

213KM/H

NAJVEČJA MOČ

204PS (150kW)

0-100 KM/H

8,5SEKUND
0-100 km/h v 8,5 sekundah.

EMISIJE CO2 (OD)

166G/KM††
WLTP kombinirano.

DIZELSKI BLAGI HIBRID

Naši učinkoviti in zmogljivi blagi hibridni motorji zbirajo, shranjujejo in prerazporejajo energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem.


Podrobnosti o motorju D200

DIZELSKI BLAGI HIBRID

SPOSOBNOST ZA VSAK TEREN

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE
OPTIMALEN OPRIJEM

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

EDINSTVEN LE ZA VAS

Prefinjeno udobje je izboljšano z vrsto izbranih paketov možnosti in dodatne opreme, ki bodo vsak dan izboljšali vaše življenje.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI RANGE ROVER IN SPECIFIKACIJE

MODELI RANGE ROVER IN SPECIFIKACIJE

Oglejte si celotno ponudbo modelov.
PREGLED

PREGLED

Doživite Range Rover Evoque.

**Glej številke WLTP.


Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

Časi polnjenja se razlikujejo glede na številne dejavnike, vključno s starostjo, stanjem, temperaturo in obstoječim polnjenjem baterije; uporabljenim objektom in trajanjem polnjenja.

1Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu Land Roverjev. Nekatere funkcije zahtevajo ustrezno kartico SIM z ustrezno podatkovno pogodbo, ki bo zahtevala podaljšanje naročnine po začetnem obdobju po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti. Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna naročnina, pri kateri vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Roverjev.

2Kamera 3D Surround. Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici. V skladu z lokalnimi predpisi.

3Amazon, Alexa in povezane blagovne znamke so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih pridruženih podjetij. Določene funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Morda bodo potrebni dodatni izdelki in nastavitev. Združljivi pametni telefoni. Povezljivost je odvisna od tržnih omrežnih platform tretjih oseb in naročnine.

4Samo združljivi pametni telefoni. V skladu s tržnim mobilnim omrežjem, signalom in računom stranke. Zahteva mobilne podatke ali povezavo Wi-Fi. Programska oprema Over the Air je odvisna od soglasja voznika in omrežne povezave ter razpoložljivosti trga.

5Pri merjenju z zaprtim razredom konkurentov velja od 3. 3. 23.

6Povprečna dolžina dnevne vožnje (48 km), izračunana na podlagi podatkov InControl s 30 svetovnih trgov za vozila Range Rover Evoque med letoma 2019 in 2022. Predpostavlja popolnoma napolnjeno baterijo.