RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

ČAS JE, DA VAS OPAZIJO. ZDAJ NA VOLJO TUDI KOT PRIKLJUČNO HIBRIDNO VOZILO
SESTAVITE SI SVOJEGA
Vozila na voljo: 3
Range Rover Evoque
SE P200 AUTOMATIC MHEV 1999cc 2023
2023 new  Range Rover Evoque Nolita Grey P200 AUTOMATIC MHEV SE
Kilometrina
km
MOTOR
BENCIN Rahli hibrid (MHEV)
MOČ
2000 kw
CENA
64,878.75 €
Range Rover Evoque
SE P200 AWD AUTOMATIC MHEV 1999cc 2022
2022 new  Range Rover Evoque Fuji White P200 AWD AUTOMATIC MHEV SE
Kilometrina
km
MOTOR
BENCIN Rahli hibrid (MHEV)
MOČ
200 kw
CENA
61,620.54 €
Range Rover Evoque
R-DYNAMIC SE P200 AWD AUTOMATIC MHEV 1999cc 2022
2022 new  Range Rover Evoque Santorini Black P200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC SE
Kilometrina
km
MOTOR
BENCIN Rahli hibrid (MHEV)
MOČ
200 kw
CENA
69,293 €

ZUNANJE OBLIKOVANJE

Prefinjene linije vozila Range Rover Evoque vas bodo očarale, ob tem pa še ustvarile nedvomno prisotnost na cesti.

Kliknite za interakcijo

NOTRANJE OBLIKOVANJE

Vaše popolno okolje pomagajo ustvariti prefinjene površine in skrbno izbrana paleta vrhunskih materialov.

UMETELNOST IZDELAVE NOTRANJOSTI

UMETELNOST IZDELAVE NOTRANJOSTI

Na voljo je vrsta sodobnih zaključnih materialov, ki še bolje izrazijo notranjost vašega vozila Range Rover Evoque. Vsi izboljšujejo raven udobja in sloga, ki ustreza tudi najzahtevnejšim okusom.
DELJEN NASLON ZA ROKE

DELJEN NASLON ZA ROKE

V notranjosti vozila Range Rover Evoque boste našli izjemne podrobnosti, na primer sredinsko konzolo s predalom za shranjevanje in deljiv naslon za roke. Zagotovljena sta tudi udobje in prilagodljivost prostora.
SEDENJE

SEDENJE

Uživajte v vrhunskem udobju vozila Range Rover Evoque z ogrevanimi in hlajenimi sprednjimi sedeži, ki omogočajo, da temperaturo prilagodite trenutnim potrebam.

POUDARKI

TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Range Rover Evoque je popolnoma opremljen za mestne avanture 21. stoletja. Inovativne funkcije, kot so Pivi, Apple CarPlay®1 in Android AutoTM2, omogočajo še boljšo povezljivost, medtem ko intuitiven zaslon na dotik poskrbi za preprosto upravljanje. Poleg tega MeridianTM Surround Sound System omogoča izkušnjo kot v koncertni dvorani na vsaki vožnji.
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Združuje vsakodnevne zmogljivosti ob odlični terenski izkušnji. Range Rover Evoque je opremljen z inteligentnim sistemom odziv na teren 2 in nadzorom za vse terene, ki vam omogočata, da z lahkoto obvladujete vsako spremembo vremena ali terena.
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Z vozilom Range Rover Evoque je vaša vožnja v vaših rokah. Izbirajte med številnimi možnostmi pogonskega sklopa, ki ustrezajo vašim potrebam, ne glede na to, ali želite prefinjeno izkušnjo vožnje ali manjšo porabo goriva. Poleg tega prilagodljiva dinamika omogoča odlično upravljanje in nadzor nad karoserijo.

IZBERITE MODEL

Vozilo Range Rover Evoque čaka, da ga odkrijete.

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Z izrazito kupejevsko silhueto in žarometoma LED je Range Rover Evoque prepričljiv naslednik vozila, ki je dobilo številne nagrade. Videz, zaradi katerega vas bodo gotovo opazili, se združuje s praktičnimi funkcijami, kot so ogrevana električna ogledala in sistem Pivi z 10-palčnim zaslonom na dotik.
RANGE ROVER EVOQUE S

RANGE ROVER EVOQUE S

Range Rover Evoque S svoj prefinjen sloves dodatno izboljšuje z ogrevanimi električnimi zložljivimi ogledali, pristopnimi lučmi in samodejno zatemnitvijo voznikove strani. V notranjosti pa dodatki, kot so inteligentni sistem Pivi Pro3 in zrnate usnjene obloge sedežev v barvi Ebony, pripomorejo k še večjemu razkošju.
RANGE ROVER EVOQUE SE

RANGE ROVER EVOQUE SE

Range Rover Evoque SE z 20-palčnimi aluminijastimi platišči in pametnim 10-palčnim zaslonom na dotik, opremljenim s sistemom Pivi Pro3, obogati slog modela. V notranjosti lahko z zvočnim sistemom MeridianTM z 11 zvočniki doživite svojo glasbo točno tako, kot so si jo zamislili izvajalci.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC

Range Rover Evoque R-Dynamic premika meje z drznejšim, bolj športnim oblikovanjem, ki prispeva k neprimerljivi privlačnosti vozila. Z osupljivimi 17-palčnimi platišči v barvi Satin Dark Grey, stranskimi odprtinami iz poliranega bakra in prestavnima ročicama v barvi Satin Chrome je še bolj modernističen, kot bi si lahko mislili. ​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC S

Premišljene izboljšave na modelu Range Rover Evoque R-Dynamic S vključujejo prilagodljivi tempomat in ogrevana, električna in električno zložljiva vzvratna ogledala s pristopnimi lučmi. V notranjosti se nahajata sprednja sedeža, ki ju lahko premikate v 12 smeri, dopolnjujejo pa jih zadnji sedeži, zložljivi v razmerju 40 : 20 : 40, v zrnatem usnju, ki zagotavljajo vrhunsko udobje in slog.​
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC SE

Nad izjemnimi podrobnostmi modela Range Rover Evoque R-Dynamic SE, kot so žarometa LED Premium z značilnimi dnevnimi lučmi, voznikov sedež z možnostjo spomina in 20-palčna lita platišča, boste gotovo navdušeni. Poleg tega boste uživali v dodatni varnosti paketa za pomoč vozniku.
RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE R‑DYNAMIC HSE

V modelu Range Rover Evoque R-Dynamic HSE z žarometoma Matrix LED in 20-palčnimi platišči v barvi Diamond Turned boste zagotovo pritegnili pozornost na cesti. Sprostite se in občutite svojo glasbo z zvočnim sistemom MeridianTM, medtem ko inteligentne funkcije, ki jih najdete v paketu za pomoč vozniku, zmanjšajo stres na poti.
RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

RANGE ROVER EVOQUE BRONZE COLLECTION

Zasnova vozila Range Rover Evoque Bronze Collection je izraz prefinjenosti. Na voljo je v barvah Carpathian Grey, Santorini Black ali Seoul Pear Silver ter se ponaša z izjemno kontrastno streho v barvi Corinthian Bronze in novimi 20-palčnimi platišči v barvi Satin Dark Grey.
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Model Range Rover Evoque Autobiography, ki temelji na modelu R-Dynamic HSE, se ponaša z napisom iz loščenega bakra in 21-palčnimi platišči ter črnimi odbijači, pragovi in stranskimi letvicami. Razkošni dodatki se nadaljujejo tudi v notranjosti, in sicer s prešitimi perforiranimi usnjenimi sedeži Windsor s popolno nadgradnjo pravega usnja.

NA VOLJO S TEHNOLOGIJO PRIKLJUČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA​

V priključnem hibridnem vozilu Range Rover Evoque smo 3-valjni 1,5-litrski bencinski motor združili z elektromotorjem, kar vozilu zagotavlja 309 KM. Tako se lahko odločite za paralelno hibridno vožnjo ali vožnjo v popolnoma električnem načinu.

RAZISKUJTE DALJE

POUDARKI

POUDARKI

Odkrijte, kaj vse vam nudi vozilo Range Rover Evoque; vključno s tehnologijo vozila, zmogljivostmi, možnostmi in preostalim.
MODELI VOZILA RANGE ROVER EVOQUE

MODELI VOZILA RANGE ROVER EVOQUE

Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Range Rover Evoque eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.

‡ Z vključenim dinamičnim zagonom.

1 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Land Rover.
2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay®. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay®, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android AutoTM. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.
4 Samo z združljivimi telefoni.

Upoštevajte, da se lahko del serijske opreme spremeni ob izbiri alternativnih okrasnih dodatkov. Serijska oprema se lahko razlikuje glede na državo uvoznico ter različico motorja in menjalnika.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.​​

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost ostajajo odvisne od trga. Pri prodajalcu Land Rover se pozanimajte o razpoložljivosti lokalnega trga in celotnih pogojih. Za nekatere funkcije je potrebna ustrezna kartica SIM z ustrezno podatkovno pogodbo, ki bo zahtevala nadaljnjo naročnino po začetnem roku, ki vam ga je svetoval vaš prodajalec. Povezljivosti mobilnega omrežja ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Informacije in slike, prikazane v zvezi s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali zaporedji, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti.​ Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Nekatere funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo Amazon Alexa je potreben račun Amazon.

Apple CarPlay® je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.
Android AutoTM Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC. ​
App Store je blagovna znamka podjetja Apple Inc. ​Google Play Store je blagovna znamka podjetja Google LLC. ​MeridianTM je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. ​Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.