INGENIUM.
ČISTI IN UČINKOVITI.

Z IZJEMNO UČINKOVITIMI BENCINSKIMI IN DIZELSKIMI MOTORJI INGENIUM BOSTE DOLGOROČNO PRIHRANILI.
Kupce zanimajo vozila s čistejšimi motorji, ki izboljšajo zmogljivost, pričakovano od robustnih terenskih vozil. Naši motorji Ingenium izpolnijo ta pogoj na popolnoma novi ravni.
DR. WOLFGANG ZIEBART
VODJA ODDELKA ZA INŽENIRING SKUPINE JAGUAR LAND ROVER

OKOLJU PRIJAZNI

Vsi naši motorji so skladni s standardom EU6, toda emisije škodljivih snovi motorjev Ingenium so celo nižje od predpisanih, vključno z emisijami CO2 in emisijami dušikovih oksidov.

VEČJA ZMOGLJIVOST

Večji navor motorjev Ingenium zagotavlja odzivnejšo in udobnejšo vožnjo.

PRIHRANEK

Nižja poraba in nižje emisije pomenijo nižje izdatke za gorivo in nižje davke. 2,0-litrski dizelski motor z močjo 180 KM v modelu Evoque je uvrščen v davčni razred D, zato davčna obveznost v prvem letu znaša zgolj 160 GBP.

MIRNA IN TIHA VOŽNJA

Motorji Ingenium so lažji, zato je vožnja mirnejša in tišja.

KATERI MOTOR INGENIUM JE PRAVI ZA VAS?

Motorji Ingenium so naši najvarčnejši motorji doslej, toda pomembno je, da izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

DIZELSKI MOTORJI INGENIUM

DIZELSKI MOTORJI INGENIUM

Dizelski motorji Ingenium so najboljša izbira, če se želite s svojim vozilom večkrat odpraviti na daljše potovanje in si brezskrbno ogledati različne kraje kljub okoljevarstvenim območjem. Omogočajo vam, da dosežete in ohranjate hitrost pri visoki stopnji učinkovitosti.
BENCINSKI MOTORJI INGENIUM

BENCINSKI MOTORJI INGENIUM

Če iščete zmogljiv in odziven pogon z nizkimi emisijami in nizkimi stroški vzdrževanja, so za vas prava izbira bencinski motorji Ingenium, ki so s svojo zmogljivostjo primernejši za okretnejši slog vožnje in pogostejše krajše poti.