PROGRAM LAND ROVER REBORN (PREROJENA VOZILA LAND ROVER)

POVRNJENA SLAVA VOZILOM LAND ROVER SERIJE I. LASTITE SI DEL ZGODOVINE.

IZVEDITE VEČ
lLiUrmRL7tk
VIŠE IN DLJE

IZ SKICE V PESKU JE NASTALA SVETOVNA LEGENDA, KI SLOVI PO ZMOGLJIVOSTI, MOČI IN UPORABNOSTI

OGLEJTE SI FILM

Leto 1947. Moški nariše silhueto avtomobila v pesek na plaži v Walesu. Ta avtomobil je Land Rover. Močan in drzen spremeni zgodovino, premaga vse terene in osvoji srca po vsem svetu.

Desetletja inovacij so nas ponesla više in dlje. Z odličnim razumevanjem edinstvene kombinacije zmogljivosti in dovršenosti, ki je temelj naših začetkov in odlikuje vsa vozila znamke Land Rover, smo raziskali neznana področja.

NAŠA DEDIŠČINA
Z vozilom, ki zagotavlja samozavest na vseh terenih, smo odprli vrata novemu rodu ljubiteljev pustolovščin.
NAŠE MOJSTRSTVO
Poglejte v zakulisje in spoznajte naše mojstre, ki s tehnološko naprednimi in rokodelskimi veščinami zagotavljajo vrhunske poteze, s katerimi oživi vsak Land Rover.
NAŠE PUSTOLOVŠČINE
Naše odprave s številnimi doseženimi rekordi so dokaz, da je edina prava izbira za pot v neznano Land Rover.
NAŠA PRIHODNOST
Potovanja na neraziskana območja so zmeraj vznemirljiva in to velja tudi za prihodnost. Inovacije so naš način izrisovanja zemljevidov prihodnosti.
POREKLO

Maurice Wilks je bil prvi Land Roverjev inovator. Njegov sin predstavi njegovo zapuščino.

OGLEJTE SI FILM
NAŠA DEDIŠČINA
NEMOGOČE POTOVANJE

Land Rover je pripravljen tudi na pustolovščine, ki se na prvi pogled zdijo nemogoče. Spremljajte drzneže na prvi kopenski odpravi od Londona do Singapurja leta 1955.

PREBERITE ČLANEK
VOZNE IKONE

Ikone ne nastanejo čez noč. Pridobivanje slovesa je dolgotrajno. Nekateri najbolj znani vozniki vozil Land Rover so to doživeli. Ponosni smo, da smo jih spremljali na njihovi poti.

NAŠE MOJSTRSTVO
POPOLNA NASTAVITEV
Terrain Response® nadzira pogoje pri vožnji in samodejno izbere optimalne nastavitve vozila za vsako podlago. Zdaj veste, kaj ima zasluge za odlično prilagoditev.
OGLEJTE SI FILM
POTUJTE LAHKOTNO
Moč ni neposredno povezana s težo. Smo vodilni izdelovalec učinkovitih vozil z aluminijasto karoserijo, saj smo prepričani, da so neobremenjene ideje tudi najtrajnejše.
NOTRANJA LEPOTA
Vozila znamke Land Rover že od nekdaj odlikuje odlična zunanjost, obsedeni pa smo tudi z doživljanjem notranjosti. Zadovoljimo se samo z najboljšimi naravnimi materiali in najbolj veščimi mojstri.
MOTORNI PROSTOR
Naši motorji so izdelek svojega okolja. Pokukajte pod pokrov Land Roverja in odkrijte epicenter vrhunskega znanja, ki poganja vsa naša vozila.
PROSTORSKI RAZISKOVALCI
Sistemi za prostorski prikaz in zbirke za navidezno resničnost omogočajo, da oblikovalci vstopijo v vozilo še pred izdelavo.
LAND ROVERJEVA E-ZMOGLJIVOST IN TEHNOLOGIJE

Pri Land Roverju se osredotočamo na razvoj najučinkovitejših vozil. Imamo bogato zgodovino učinkovitih tehnologij, od aktivnega vzmetenja do inteligentnega sistema Stop/Start.

Trenutni modeli vozil nadaljujejo to poslanstvo z inovativnimi tehnologijami, kot so lahek sistem za elektronsko servokrmiljenje, aluminijaste karoserije in novi motorji Ingenium.

Novi učinkoviti e-modeli so prepoznavni po modrem napisu na zadku vozila. Odlikujejo jih nizki obratovalni stroški in najnižji izpusti CO2 v razredu (Range Rover Evoque od 109 g/km, Discovery Sport od 123 g/km).

NAŠA PRIHODNOST
NENADOMA JE VSE JASNO
Predstavljamo prosojen pokrov motornega prostora. Je to očiten poskus, da pridobimo naklonjenost tehnofilov? Spregledali ste nas.
OGLEJTE SI FILM
PIONIRJI NA KOPNEM IN V VESOLJU
Land Rover in Virgin Galactic: dve znamki, znani po premikanju mej.
OGLEJTE SI FILM
RAZSVETLITE POT
Napredni žarometi s funkcijo laserskega skeniranja terena niso namenjeni zgolj osvetljevanju okolice, temveč izračunajo najboljšo pot in vključijo sistem Terrain Response®, da se varno izognete oviram, prevozite vrzeli in osvojite vse terene.
OGLEJTE SI FILM
PRIHODNOST MAHA V POZDRAV
Daljinsko upravljanje je samo eden od naših pristopov k avtomobilski tehnologiji prihodnosti. Kot dokazuje koncept Discovery Vision, nas zanimajo dosežki in ne podatki na papirju.
OGLEJTE SI FILM
DELOVNA ODGOVORNOST JE KLJUČ DO TRAJNOSTNEGA POSLOVANJA

Za prihodnost imamo velikopotezne načrte, a se zavedamo, da delujemo v svetu z omejenimi viri, zato svoje poslovanje prilagajamo sodobnim izzivom in tako odgovorno ravnamo z viri ter podpiramo skupnosti, od katerih smo odvisni.

IZVEDITE VEČ
REZERVIRAJTE SI NOVO IZKUŠNJO
Izkusite sposobnost vožnje po vseh terenih, ki odlikuje vozila Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
KONTAKTIRAJTE NAS
Kontaktirate nas lahko po telefonu, na spletu ali prek družbenih omrežij.
OBVEŠČAJTE ME
Prijavite se za prejemanje novic o vozilih Land Rover.