VRNITE SE NA POVEZLJIVOST INCONTROL

VRNITE SE NA POVEZLJIVOST INCONTROL

- Izogibajte se zastojem s prometnimi informacijami v realnem času.
- Naj vam usmerjanje od vrat do vrat pomaga pri orientiranju od trenutka, ko stopite ven.
- Kraje, ki vas zanimajo lahko hitro in preprosto najdete z uporabo spletnega iskanja po strani Lonely Planet in ostalih priljubljenih potovalnih vodnikih.
- Svoj cilj si oglejte s satelitskimi posnetki in posnetki ulic, že preden ga dosežete.
- Stike samodejno obveščajte o predvidenem času vašega prihoda.


Storitve Pro omogočajo vse od prejemanja informacij o prometu v realnem času do navigacije od vrat do vrat.


REAL-TIME TRAFFIC FLOW
Sistem informacij o prometu v realnem času uporablja milijone podatkov o prometu in vam omogoča najbolj natančne prometne informacije na načrtovani poti. Z boljšimi prometnimi informacijami je načrtovanje, preusmerjanje in dokončanje potovanja učinkovitejše kot kdaj koli prej.

DOOR-TO-DOOR ROUTING
Aplikacija za načrtovanje poti InControl vam omogoča navigacijo od vrat do vrat. Svoj cilj lahko nastavite na pametnem telefonu, ki vas bo sprva vodil do vozila, potem pa bo vodenje prevzelo vozilo samo. Ko boste blizu cilja parkirali, se vodenje poti prenese nazaj na telefon, ki vas bo, če je to potrebno, usmeril na javni prevoz ali vam prikazal pešpot do cilja.**

SINHRONIZACIJA S TEHNOLOGIJO OBLAKA
Vse vaše poti se samodejno sinhronizirajo prek navigacijskega sistema vozila Touch Pro, aplikacije za načrtovanje poti na vašem pametnem telefonu in spletne strani Planner Route.**

SPLETNO ISKANJE
Kjerkoli se nahajate, lahko v okolici poiščete kraje, ki vas zanimajo. Sistem dostopa do virov, kot so Trip Advisor, Lonely Planet, Qype in drugih, ter zagotovi informacije, slike in komentarje. Odpeljite se naravnost do cilja ali pa podatke delite z drugimi neposredno prek konzole.

SATELITSKI POSNETKI
TVčasih si pri potovanju želimo nekoliko več konteksta o okolici od zgoraj. Če si izberete storitve Connect Pro lahko na satelitski pogled preklopite z enim dotikom.

DOLOČEVANJE POTI NA SPLETU
Medtem ko ste na poti do cilja, sistem spremlja razmere v prometu in upošteva tipične vzorce prometa za določen čas dneva ter vedno izbere optimalno pot

DELITE PREDVIDENI ČAS PRIHODA
Svojo pot in predvideni čas prihoda lahko delite z družino i prijatelji. Če zamujate bolj, kot je bilo pričakovati, jih sistem Touch Pro samodejno obvešča s pošiljanjem sporočil SMS ali e-sporočil.**

PARKIRNE STORITVE
Ko se približujete cilju, vam storitve Pro prikažejo, kje je na voljo najbližje parkirno mesto.*+. Preprosto tapnite na izbrano parkirišče in navigacijski sistem vas bo pripeljal naravnost tja.

* Zahteva mikro kartico SIM z odgovarjajočo naročnino za prenos podatkov.
+ Kjer je podprto in na voljo.
** Zahteva registracijo računa InControl za navigacijo.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.