PROGRAM LAND ROVER REBORN

POVRNJENA SLAVA VOZILOM LAND ROVER SERIJE I. LASTITE SI DEL ZGODOVINE

SERIJA I, POGLAVJE II

Naša vozila so od prvega dne pomagala pri risanju zemljevida sveta, saj so odkrivala območja, za katera nihče ni vedel, da obstajajo. Program Land Rover Reborn vam nudi možnost, da postanete lastnik katerega od teh izbranih in popolnoma obnovljenih vozil Land Rover serije I.


Za obnovo originalnih vozil serije I, ki jih po vsem svetu skrbno izberemo zaradi njihove izvirnosti, gremo više in dlje. Vsako obnovljeno vozilo ima 12-mesečno garancijo in izjemno življenjsko zgodbo.

VEČNO MLAD: ZGODOVINA »AVTOMOBILA NIČ«

Po dobrem življenju v Queenslandu se je naše razstavno vozilo z vzdevkom »avtomobil nič« vrnilo domov v Solihull. Ker je večino svojega življenja kmetovalo na posestvu, je razumljivo začelo propadati. Toda duh serije I nikoli ne zarjavi. Z izvirnimi metodami in postopki smo »avtomobilu nič« povrnili izvirno slavo in zagotovili, da zgodba serije I še zdaleč ni končana. Šele začenja se.

Program Land Rover Reborn našim kupcem nudi možnost, da postanejo lastniki koščka avtomobilske zgodovine – popolnoma obnovljenega vozila Land Rover serije I.

PREJ IN POTEM

OGLAŠEVANJE PREPORODA

Izvirna vozila serije I niso edina, ki smo jih obnovili.

LASTITE SI DEL ZGODOVINE

Če želite spisati naslednje poglavje preporoda vozil serije I, stopite v stik z našo ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala. Lahko nam tudi pišete ali nas pokličete in poklicali vas bomo nazaj ob času, ki vam bo najbolj ustrezal.


classic@jaguarlandrover.com

+44(0) 203 601 1255