PUSTOLOVŠČINA

PARTNERSTVA Z LJUDMI IN ORGANIZACIJAMI, KI PREMIKAJO MEJE

RAZIŠČITE PUSTOLOVŠČINO
PODJETJE VIRGIN GALACTIC

S podjetjem Virgin Galactic si delimo pionirskega duha in na pustolovščinah skupaj pomikamo meje raziskav ter dosegamo nove dimenzije.

IZVEDITE VEČ
PUSTOLOVCI
BEAR GRYLLS
Bear je eden najbolj znanih ljudi, ki se ukvarjajo s preživetjem v naravi in pustolovščinami. Ob pomoči znamke Land Rover pomika meje zmogljivosti. To je dokazal z vzponom na Mount Everest in vodenjem prelomne odprave z Antarktike na Arktiko. Bear pravi, da vozila Land Rover predstavljajo pustolovščine, pustolovščine pa ima v krvi.
BEN SAUNDERS
Ben Saunders je pisatelj, motivacijski govornik in pionirski britanski polarni raziskovalec. Vedno se trudi prestopati ustaljene meje raziskovanja, zato se je podal na neverjeten izziv prehoda čez Antarktiko brez podpore ali pomoči.
ED STAFFORD
Ed Stafford se je prvič uveljavil kot pustolovec, ko se je odpravil na pot po celotni dolžini Amazonke. Je velik oboževalec vozila Land Rover Discovery, kar je dokazal s tem, da se je z ženo in osem tednov starim sinom podal na potovanje skozi 10 držav. V 14 dneh so prevozili 3000 milj, živeli pa so prav v zgoraj navedenem modelu našega vozila.
KENTON COOL
Kenton Cool je eden najuspešnejših gorskih vodnikov na svetu, na svojih odpravah pa se spopada s težkimi razmerami. Z vozili Land Rover se odpravlja v najbolj zahtevna okolja. Že 12-krat je vodil odprave na Mount Everest, zanaša pa se na lastnosti, kot je ogrevan volanski obroč, ki mu pomaga ogreti roke ob vrnitvi.
MONTY HALLS
Morski biolog, producent, pustolovec in televizijski voditelj Monty Halls je znan po seriji televizije BBC Great Escape, v kateri se potika po zahtevnih odročnih območjih. Strasten raziskovalec in zagovornik naravovarstvenih in vojaških dobrodelnih organizacij redno vodi potapljaške odprave za pustolovce in znanstvenike.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka znamke Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover