PODJETJE VIRGIN GALACTIC

DELIMO SI STRAST ZA PUSTOLOVŠČINE

RAZIŠČITE SODELOVANJE S PODJETJEM VIRGIN GALACTIC
To je pomemben mejnik za podjetje Virgin Galactic in ponosni smo, da smo del tega. Delimo si enako dolgoročno vizijo vlaganja v inovativno oblikovanje in tehnologijo, da bi nam pomagala čim dlje in doseči čim več.
MARK CAMERON
DIREKTOR GLOBALNIH IZKUŠENJ Z BLAGOVNO ZNAMKO, LAND ROVER
PRVENEC Z VESOLJSKO LADJO
Gostje podjetja Virgin Galactic so lahko opazovali, kako je sir Richard Branson z vozilom Range Rover Autobiography vlekel 7,3 tone težko vesoljsko ladjo VSS Unity.
DOLGOROČNO PARTNERSTVO
Znamka Land Rover in podjetje Virgin Galactic sodelujeta pri vrsti programov STEM, ki so bili namenjeni temu, da bi mladino usmerili v inženirsko in tehnološko kariero.
PODPORA Z VOZILI
Flota vozil Land Rover trenutno nudi dragoceno podporo ekipi podjetja Virgin Galactic in astronavtom v njihovi bazi v puščavi Mojave, ZDA.
DELJENJE STRASTI
Znamka Land Rover in podjetje Virgin Galactic imata skupen cilj uporabe najnovejše tehnologije, s katero bi pomikali meje novih odkritij.
PODJETJE VIRGIN GALACTIC – PARTNERSTVO

S skupno željo, da bi pomikali meje, znamka Land Rover in podjetje Virgin Galactic navdihujeta novo generacijo pustolovcev.
OGLEJTE SI FILM
GALERIJA

yt:AY6lp--3t1I
PREMIKANJE MEJA RAZKOŠJA IN ZMOGLJIVOSTI

Ob predstavitvi vesoljske ladje podjetja Virgin Galactic, VSS Unity, smo prikazali neprekosljivo zmogljivost vozila Range Rover Autobiography, ko je plovilo privleklo pred povabljeno občinstvo. Model Range Rover Autobiography je, poleg tega, da je prikazal svojo zmožnost vleke, z razkošno notranjostjo izkazoval tudi brezhibno raven izpopolnjenosti.

PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka znamke Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover