IGRE INVICTUS

PODPORA NAŠIM RANJENIM, POŠKODOVANIM IN BOLNIM VOJAKOM IN VOJAKINJAM

RAZIŠČITE IGRE INVICTUS
Podjetje Jaguar Land Rover že od samega začetka podpira igre Invictus ter s svojo blagovno znamko pripomore k prepoznavnosti in odmevnosti, ki si jo zaslužijo.
JJ CHALMERS
TEKMOVALEC NA IGRAH INVICTUS LETA 2014, KOMENTATOR
O IGRAH
Igre Invictus so mednarodni športni dogodek za ranjene, poškodovane ali bolne pripadnike oboroženih sil. Ti neporaženi junaki so premagali neverjetne stiske, da bi lahko tekmovali na tem svetovnem dogodku.
PODPORA IGRAM
Podjetje Jaguar Land Rover je že od samega začetka ponosni partner iger Invictus in ostaja zavezano promociji tega dogodka.
INICIATIVA KRALJEVE DRUŽINE
Njegovo veličanstvo princ Harry si je igre zamislil po ogledu iger Warrior, ki jih prirejajo v ZDA. Tam je spoznal, kako lahko šport pomaga veteranom fizično in psihično ter pri ponovni vključenosti v družbo.
PODPORA, KI PRESEGA LE IGRE
Zavezanost znamke Land Rover našim junaškim vojakom presega le igre, saj nenehno iščemo priložnosti, da bi povečali vlogo veteranov v podjetju in jih usposobili za zaposlitev v svoji organizaciji.
RANJENI V SLUŽBI DOMOVINI

Že pri uvodnih igrah Invictus je bila znamka Land Rover partner tega mednarodnega športnega dogodka. Glede na pozitiven vpliv športa na življenje tekmovalcev zdaj gledamo v prihodnost in s tem ustvarjamo trajno zapuščino.

IZVEDITE VEČ
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka znamke Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover