PUSTOLOVŠČINA

PARTNERSTVA Z LJUDMI IN ORGANIZACIJAMI, KI PREMIKAJO MEJE
PUSTOLOVŠČINA

PUSTOLOVCI

BEAR GRYLLS

BEAR GRYLLS

Bear je eden najbolj znanih ljudi, ki se ukvarjajo s preživetjem v naravi in pustolovščinami. Ob pomoči znamke Land Rover pomika meje zmogljivosti. To je dokazal z vzponom na Mount Everest in vodenjem prelomne odprave z Antarktike na Arktiko. Bear pravi, da vozila Land Rover predstavljajo pustolovščine, pustolovščine pa ima v krvi.
BEN SAUNDERS

BEN SAUNDERS

Ben Saunders je pisatelj, motivacijski govornik in pionirski britanski polarni raziskovalec. Vedno se trudi prestopati ustaljene meje raziskovanja, zato se je podal na neverjeten izziv prehoda čez Antarktiko brez podpore ali pomoči.
ED STAFFORD

ED STAFFORD

Ed Stafford se je prvič uveljavil kot pustolovec, ko se je odpravil na pot po celotni dolžini Amazonke. Je velik oboževalec vozila Land Rover Discovery, kar je dokazal s tem, da se je z ženo in osem tednov starim sinom podal na potovanje skozi 10 držav. V 14 dneh so prevozili 3000 milj, živeli pa so prav v zgoraj navedenem modelu našega vozila.
KENTON COOL

KENTON COOL

Kenton Cool je eden najuspešnejših gorskih vodnikov na svetu, na svojih odpravah pa se spopada s težkimi razmerami. Z vozili Land Rover se odpravlja v najbolj zahtevna okolja. Že 12-krat je vodil odprave na Mount Everest, zanaša pa se na lastnosti, kot je ogrevan volanski obroč, ki mu pomaga ogreti roke ob vrnitvi.
MONTY HALLS

MONTY HALLS

Morski biolog, producent, pustolovec in televizijski voditelj Monty Halls je znan po seriji televizije BBC Great Escape, v kateri se potika po zahtevnih odročnih območjih. Strasten raziskovalec in zagovornik naravovarstvenih in vojaških dobrodelnih organizacij redno vodi potapljaške odprave za pustolovce in znanstvenike.