OGLEDI PROIZVODNJE

PRILOŽNOST, DA SI OGLEDATE NAJSODOBNEJŠI PROIZVODNI POSTOPEK IN SPOZNATE, KAKO NASTAJAJO LEGENDARNA VOZILA LAND ROVER.

REZERVIRAJTE OGLED
OGLEJTE SI FILM

1K-9JSew2-c
Čutim se veliko bolj povezanega z vozilom Land Rover, saj sem izvedel, koliko umetelnega in strokovnega znanja je vloženega v vsak model.

UDELEŽENEC OGLEDA PROIZVODNJE V MESTU SOLIHULL, ZK

OGLEDI PROIZVODNJE
OGLEDI PROIZVODNJE V MESTU SOLIHULL
Naš ogled proizvodnje Land Rover vam omogoča izjemen vpogled v najnovejšo proizvodno linijo, kjer boste iz prve roke videli izdelavo vozil Range Rover in Range Rover Sport. V mestu Solihull pa na ogledu Jaguar Land Rover izveste, kako izdelujemo osupljiv nov model Range Rover Velar in večkrat nagrajeno vozilo Jaguar F-PACE.
REZERVIRAJTE OGLED
OBISK PROIZVODNJE V LIVERPOOLU
Oglejte si proizvodnjo dveh najbolj priljubljenih modelov vozil Land Rover – Range Rover Evoque in Discovery Sport. Doživite stiskanje in oblikovanje karoserije ter njeno sestavljanje, varjenje in nameščanje. Nato lahko občudujete 3,2 kilometra dolg popolnoma robotiziran tekoči trak, kjer namestijo motor, zasteklitev in kolesa. Vse to v naši dolgoletni tovarni v Liverpoolu.
REZERVIRAJTE OGLED
IZKUŠNJE OGLEDOV VIP
Uživajte v številnih izkušnjah Land Rover za pomembneže, na voljo so izkušnje Land Rover Configuration, ogled proizvodnje Land Rover in izkušnja ogleda zbirke Range Rover Collection z izkušnjami, kjer se stranke in njihovi gostje pred velikim trenutkom pripeljejo do gledališča MeridianTM in tam jim razkrijemo spektakularno novo vozilo Range Rover.
IZVEDITE VEČ
IZKUŠNJA RANGE ROVER
Pričakal vas bo vaš osebni spremljevalec, ki vam bo razkazal svet vozil Range Rover v Solihullu. Ogled se začne v gledališču MeridianTM, potem pa se odpravite v ključne proizvodnje obrate. Izkušnja VIP vključuje okrepčila, predanega vodiča in dostop do področij, v katera običajno ne dovolimo vstopa.
REZERVIRAJTE OGLED
PRIVOŠČITE SI POTOVANJE

Poglobite se v proizvodnjo vozil Land Rover in iz prve roke spoznajte vsak korak proizvodnega procesa in sestavljanja avtomobilističnih legend ter poglejte, kako zapuščajo tekoči trak. Prvi izvedite vse o novih razstavah in ogledih proizvodnje.

REZERVIRAJTE SI NOVO IZKUŠNJO
Iz prve roke izkusite zmogljivost vozil Land Rover po vseh terenih.
RAZIŠČITE PUSTOLOVSKA POPOTOVANJA
Za volanom vozila Land Rover si oglejte nekatere najbolj legendarne dežele na svetu.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
POIŠČITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover