STORITVE ZA LASTNIKE

ZA VOZILA LAND ROVER SMO PRIPRAVILI SODOBNE PRESKUSNE ZMOGLJIVOSTI IN PREVERJANJE ZGODOVINE; ZANJE POSKRBIMO BOLJE KOT KDOR KOLI DRUG.

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo oddelka za klasična vozila, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.

SERVIS

Redno servisiranje je bistven del vzdrževanja vozila iz serije Classic, zato smo ustvarili edinstvene možnosti servisiranja, ki ponazarjajo preglede, kot so jih opravljali za izvirna vozila, le da so združeni z današnjim tehničnim znanjem. Vsi posegi so zapisani v vašo servisno knjigo vozila Jaguar Land Rover Classic, s katero ohranite vrednost vozila in zaščitite svoje premoženje.

RESTAVRIRANJE

Ne glede na fizično stanje vozila so vam na voljo naši strokovnjaki za klasične modele, ki vozilu povrnejo prvotno slavo. Storitve restavriranja so razdeljene na osem faz. Začetni pregled in revizija sestavnih delov, demontaža, čiščenje medijev, popravek karoserije in prenova sestavnih delov do ponovne montaže vozila. Vsako stopnjo skrbno izvajajo priznani strokovnjaki, ki zagotovijo popolno pristnost vašega klasičnega vozila.

ODDELEK LAND ROVER CLASSIC

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila podjetja Jaguar Land Rover, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVIRNA VOZILA

IZVIRNA VOZILA

Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
ORIGINALNI DELI

ORIGINALNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Land Rover. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.