DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

LEGENDA, ZMOGLJIVEJŠA KOT KDAJ KOLI PREJ.
KLJUČNI PODATKI O ZMOGLJIVOSTI MOTOR 5,0-litrski motor V8 POSPEŠEK 0–100 km/h v 5,6 sekunde (izvedenka 90 Station Wagon) MOČ 405 KM

PRENOVLJENI DEFENDER

Oddelek za klasična vozila Land Rover Classic je počastil svetovno ikono ob njeni 70. obletnici z najzmogljivejšo in najbolj uglajeno izvedenko Defenderja doslej: z zbirateljsko izvedenko Defender Works z motorjem V8, ki razvije 405 KM.

V poklon svetovni ikoni ob njeni 70. obletnici smo izdelali najboljšega Defenderja, ki izboljšano zmogljivost združuje z uglajenim razkošjem.

ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVEJŠI IN BOLJ UGLAJEN KOT KDAJ KOLI PREJ

ZMOGLJIVEJŠI IN BOLJ UGLAJEN KOT KDAJ KOLI PREJ

Defender Works V8 s 5,0-litrskim bencinskim motorjem s 405 KM in 515 Nm navora pospeši od 0 do 100 km/h v 5,6 sekunde in doseže najvišjo hitrost 170 km/h.
8-STOPENJSKI SAMODEJNI MENJALNIK ZF

8-STOPENJSKI SAMODEJNI MENJALNIK ZF

Pogonski sklop V8 dopolnjuje napredni 8-stopenjski samodejni menjalnik ZF s športnim načinom in funkcijo hitrega prestavljanja, ki vsako spremembo prestave zaključi v 200 milisekundah.
POSODOBLJEN POGON

POSODOBLJEN POGON

Dvostopenjski samozaporni srednji diferencial po potrebi prenese do 90 % navora na sprednjo ali zadnjo premo.
IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST IN NADZOR

IZBOLJŠANA ZMOGLJIVOST IN NADZOR

Spremenjeno vzmetenje odlikujejo izboljšane vzmeti in blažilniki. Nova 18-palčna diamantno stružena nazobčana lita platišča, primerna za vse terene, in izboljšane zavore zagotavljajo dodano samozavest pri vožnji.

STROKOVNA ZASNOVA

Oddelek za klasična vozila Jaguar Land Rover Classic Works, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je pravi kraj za uradne predelave.

Naše strokovne ekipe, predane izvirnim vozilom, bodo v izvedenko Defender Works V8 70th Edition do potankosti predelale le 150 skrbno izbranih vozil.

PREPOZNAVNE LASTNOSTI

POSODOBLJENA TEHNOLOGIJA

POSODOBLJENA TEHNOLOGIJA

Sistem za informacije in zabavo se ponaša z novim Land Roverjevim klasičnim digitalnim radijskim sprejemnikom (DAB), zvočniki za prostorski zvok, možnostjo integracije pametnega telefona in navigacijo s tehnologijo GPS.
VRHUNSKO UDOBJE

VRHUNSKO UDOBJE

Potniki lahko lagodno uživajo v uglajeni notranjosti z armaturno ploščo, vratnimi oblogami in stropno oblogo v usnju Windsor ter športnimi sedeži RECARO v usnju Taurus.
EDINSTVENE ZUNANJE PODROBNOSTI

EDINSTVENE ZUNANJE PODROBNOSTI

Raznolike ekskluzivne zunanje podrobnosti dajejo vozilu Defender Works V8 sodoben videz v popolni skladnosti z njegovo ikonično stvarno pojavo. Najbolj prepoznavne podrobnosti so črna kontrastna streha, koloteki z 18-palčnimi diamantno struženimi nazobčanimi litimi platišči in posodobljenimi naprednimi žarometi bi-LED.

RAZLIČICE KAROSERIJE

90 STATION WAGON

90 STATION WAGON

Dvovratnega Defenderja 90 odlikujeta izjemna vodljivost in razkošna notranjost, primerna za prevoz do štirih potnikov.
110 STATION WAGON

110 STATION WAGON

Štirivratni Defender 110 se ponaša z veliko nosilnostjo in razkošno notranjostjo, primerno za prevoz do sedem potnikov.

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ODDELEK ZA KLASIČNA VOZILA OHRANJA VELIČASTNO IN ZNAMENITO DEDIŠČINO DRUŽBE JAGUAR LAND ROVER, DA BODO V NJEJ LAHKO UŽIVALE IN JO NEGOVALE TUDI PRIHODNJE GENERACIJE.
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC