RAZIŠČITE
RANGE ROVER SPORT

RAZIŠČITE<br>RANGE ROVER SPORT
Range Rover Sport L461 22MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO
Range Rover Sport side view.

MINIMALISTIČNO OBLIKOVANJE

Čvrste karoserijske površine izražajo moč in zmogljivost, medtem ko sodobni žarometi, maska in reliefno oblikovan spodnji odbijač izžarevajo samozavest in držo. Zadek odlikuje neprekinjena grafika zadnjih luči.

MIŠIČASTA DRŽA

Impozantna drža vozila Range Rover Sport na cesti je posledica njegovega mišičastega videza, impresivnih mer in kratkih previsov. 23-palčna platišča so na voljo v različnih zaključnih slojih. Profil vozila je edinstven.

EKSKLUZIVNI DETAJLI

Range Rover Sport Dynamic prinaša prepoznavne oblikovne detajle. Odlikujejo ga detajli v izvedbi Satin Burnished Copper, edinstveni spodnji odbijači in Mat Graphite napisi, ki poudarjajo držo in navzočnost.
STEALTH AND POWER

SODOBNI MATERIALI

Ponovno osmišljanje koncepta trajnostnega sodobnega razkošja in uvajanje sodobnih tehničnih materialov, vključno z izbirnimi lahkimi UltrafabricsTM, brez kompromisov pri kakovosti ali zmogljivosti.

NOVI PRVAK V ZMOGLJIVOSTI

SV EDITION ONE zagotavlja vrhunsko moč posebej uglašenega hibridnega motorja Twin-Turbo s 635 KM in inovativnim sistemom vzmetenja 6D Dynamics. Izjemno lahka 23-palčna platišča Carbon Fibre in zavorni diski Carbon Ceramic sprostijo pravi dinamični potencial našega tehnološko najnaprednejšega Range Roverja Sport.
RAZIŠČITE TA MODEL

PAKET STORMER HANDLING

Z najnovejšimi funkcijami za nadzor podvozja bo vaša vožnja še bolj osredotočena.
IZVEDITE VEČ
ZRAČNO VZMETENJE DYNAMIC

ZRAČNO VZMETENJE DYNAMIC

Nastavljivo zračno vzmetenje Dynamic je vgrajeno v vsak Range Rover, z uporabo navigacijskih podatkov in zračnih vzmeti s spremenljivo prostornino pripravi vozilo na cesto pred njim ter tako poskrbi za bolj odzivno in umirjeno vožnjo.
VEKTORIRANJE NAVORA

VEKTORIRANJE NAVORA

Vektoriranje navora z zaviranjem zagotavlja odzivno, nadzorovano zavijanje in vodljivost tudi v najzahtevnejših ovinkih. Elektronski diferencial in zavorni sistem vozila stalno uravnavata porazdelitev navora motorja med štiri kolesa.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Zmanjšuje neželene premike vozila, kot je nagibanje v zavojih ali zanašanje pri močnem zaviranju, saj nadzira več kot 100 parametrov do 500-krat na sekundo, da natančno določi potrebni odziv.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Sistem Dynamic Launch1 optimizira delovanje prestavne ročice in zagotavlja največji mogoči navor za hitrejše pospeševanje vozila v ravni črti. Izključno za Range Rover Sport.

ELEKTRIČNI HIBRID

Ob navdušujoči zmogljivosti in učinkovitosti je eden redkih, ki ponuja hitro polnjenje z enosmernim tokom z močjo 50 kW. Range Rover Sport kot priključni električni hibrid s podaljšanim dosegom (PHEV) je do 80 odstotkov mogoče napolniti v manj kot eni uri. S 3,0-litrskim šestvaljnim bencinskim motorjem Ingenium, 160kW in več načini vožnje.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNEGA HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOSEG (DO)

123 KM

po WLTP Pričakovani dejanski doseg do 96 km.

CO2 EMISIJE (OD)

18 g/km*

Ničelne emisije izpušnih plinov v načinu delovanja EV.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI (OD)

<60 MINUT**

Napolnite do 80 odstotkov v manj kot eni uri s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom.

ČAS POLNJENJA DOMA (OD)

5 UR**

Do 100 z uporabo domačega polnilnika za izmenični tok z močjo 7 kW.

ŠPORTNI LUKSUZ

AKTIVNO DUŠENJE HRUPA

Osredotočite se na užitek potovanja. Nova generacija aktivnega dušenja hrupa filtrira vse neželene zvoke z uporabo omrežja napredne zvočne tehnologije, ki je del izbirnega sistema MeridianTM Signature Sound System‡.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

AMAZON ALEXA

Prosite Alexo,3 da predvaja glasbo, telefonira ali upravlja s pametnimi domačimi napravami, medtem ko ste vi osredotočeni na vožnjo. Z aplikacijo Land Rover Remote lahko s svojim Range Roverjem Sport komunicirate celo iz udobja svojega doma.
ZABAVA NA ZADNJIH SEDEŽIH

ZABAVA NA ZADNJIH SEDEŽIH

Potniki lahko gledajo filme ali priključijo konzolo ter se tako zabavajo med potovanjem. Dva 11,4-palčna zaslona z visoko ločljivostjo omogočata zrcaljenje zaslona in povezovanje naprav prek HDMI.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Internetni paket zagotavlja brezhibno povezljivost z dostopom do vgrajenih aplikacij, kot sta Amazon Alexa in Spotify. Sistem brezžične posodobitve programske opreme (SOTA) skrbi za ažurnost posodobitev v vašem vozilu.
BREZŽIČNO POLNJENJE

BREZŽIČNO POLNJENJE

Brezžično polnjenje omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov in zmanjšuje nered v kabini na minimum.
POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Izbirajte med številnimi funkcijami, zasnovanimi za lažjo vožnjo in parkiranje, s številnimi inovativnimi tehnologijami, ki so na voljo za boljšo vozno izkušnjo.

DIGITALNI LED ŽAROMETI

Digitalni LED žarometi z prepoznavnimi dnevnimi lučmi (DRL) omogočajo izboljšano vidljivost pri nočni vožnji z dosegom do 500 m. Vsak žaromet ima 1,3 milijona digitalnih mikrozrcalnih naprav, prilagodljiva osvetlitev pa s pomočjo navigacijskih podatkov preventivno sledi cesti pred vami.

EDINSTVENA ZMOGLJIVOST

TERRAIN RESPONSE

Z možnostjo izbire med sedmimi načini terenske vožnje lahko Range Rover Sport ob uporabi tehnologije Terrain Response 2 prilagodi odziv sistema motorja, menjalnika, diferenciala in podvozja vašega vozila. Nastavljiva tehnologija Terrain Response omogoča individualizacijo sistemskih nastavitev za terensko vožnjo.
NADZOR PRI TERENSKI VOŽNJI

NADZOR PRI TERENSKI VOŽNJI

Nastavite in vzdržujte enakomerno hitrost v zahtevnih razmerah, kot so blato, mokra trava, led, sneg in neasfaltirane ceste. Prvi prilagodljivi tempomat za terensko vožnjo na svetu zaznava teren in samodejno nadzoruje hitrost vozila za optimalen nadzor ob ohranjanju želene ravni udobja.
PREHOD SKOZI VODO

PREHOD SKOZI VODO

Range Rover Sport lahko prečka vodo do globine 900 mm^. 3D Surround kamera s sistemom Wade Sesning vas obvesti, če se nivo vode približa največji globini vozila. Ta nadzorni sistem zagotavlja informacije v realnem času za večjo preglednost pri slabi vidljivosti.

PRESKUŠENO DO SKRAJNIH MEJA

Potisnjen do svojih meja v najbolj grobih razmerah, od arktičnega kroga do žgoče puščave, na dirkališču in na terenu. Range Rover Sport je pripravljen na izziv.
PRESKUŠENO DO SKRAJNIH MEJA

INDIVIDUALIZACIJA PO MERI

Prilagodite Range Rover Sport po svojih željah, tako da izberete model, motor in paket specifikacij.

SV EDITION ONE

PO MERI ALI PRIPRAVLJEN ZA NAROČILO

Izberite model, motor in paket specifikacij, zatem pa zasnujte povsem svoje svoje vozilo z izbiro barv, platišč in notranjosti.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI

MODELI

Oglejte si celotni razpon modelov.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Očarljiv, dinamičen in odločen.
PREGLED

PREGLED

Sprejmite nove ravni zmogljivosti z Range Roverjem Sport.

*Glej količine po WLTP.

Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. CO2Podatki, kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg, se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, kolesna oprema, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo se na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

**Čas polnjenja bo odvisen od številnih dejavnikov, vključno s starostjo, stanjem, temperaturo in trenutno stopnjo napolnjenosti baterije, uporabljenim polnilnikom in trajanjem polnjenja.

‡Standardno opremljen z Range Rover Sport SV EDITION ONE
^ Vedno preverite pot in izhod, preden prečkate vodo.

1Ni na voljo s priključnim električnim hibridom.
2Raziskava Texcell, izvedena leta 2020 za Panasonic, ki je predložil rezultate.
3Amazon Alexa in Land Rover Remote sta na voljo le na določenih trgih.
4Slika ni v živo. Preverite okolico zaradi varnosti.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) in trg ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.

Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo zagotoviti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.

Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri Land Roverjevem pooblaščenem prodajalcu. Nekatere funkcije zahtevajo ustrezno kartico SIM z ustrezno podatkovno pogodbo, ki zahteva dodatno podaljšanje po začetnem obdobju. Za nasvet se obrnite na Land Roverjevega pooblaščenega prodajalca. Razpoložljivosti mobilnega omrežja ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih hčerinskih družb. Nekatere funkcije glasovnega pomočnika Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo sistema Amazon Alexa je potreben Amazonov uporabniški račun.

App CarPlay® je blagovna znamka družbe Apple Inc. Možno je, da za končnega uporabnika veljajo določila in pogoji družbe Apple Inc.

Android AutoTM je blagovna znamka družbe Google LLC.

App Store je blagovna znamka družbe Apple Inc.

Trgovina Google Play je blagovna znamka družbe Google LLC.

MeridianTM je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. Trifield in lik s tremi polji je blagovna znamka družbe Trifield Productions Ltd.