RAZIŠČITE
DEFENDER 130

RAZIŠČITE<br>
DEFENDER 130

DIZAJNIRAN Z INTEGRITETO

Defender L663 130 23.5MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO

KARAKTERNI DIZAJN

Dvignjen pokrov motorja, oblikovana maska in natančne podrobnosti. Minimalistične površine prispevajo k modernim in privlačnim razmerjem Defenderja.

IZJEMNO PROSTOREN

Tri vrste sedežev zagotavljajo prostor za do osem odraslih, pri čemer je prostor tudi za prtljago. Če zložite tretjo in drugo vrsto, ustvarite dodatnih 1.232 litrov* oziroma 2.516 litrov* prtljažnega prostora.

UDOBJE V ZMOGLJIVOSTI

PREFINJENOST NA CESTI

S prilagajanjem kakovosti ceste in prilagajanjem oprijema sta Zračno vzmetenje in Adaptive Dynamics Defenderja 130 nenehno aktivna za nemoteno in osredotočeno vožnjo.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Še bolj namenski videz in prtljažni prostor za skupno pustolovščino.

ENERGIČEN

Razen pokrova rezervnega kolesa v barvi karoserije ima Defender 130 Outbound tudi trdno in značilno ploščo, ki skriva prtljažni prostor.

VODILNA TRAJNOST V RAZREDU

PREIZKUŠEN DO SKRAJNIH MEJA

Defender je bil projektiran in preizkušan do skrajnih meja po vsem svetu, z več kot 73.000 preskusi na 3,9 milijona kilometrov, od peščene sipine Big Red v Dubaju do Moabskih poti v Nevadi in vse do arktičnega kroga daleč na severu.

OSREDOTOČENA TEHNOLOGIJA

PIVI PRO NASLEDNJE GENERACIJE

Ostanite povezani s pomočjo nagrajenega sistema za informiranje in zabavo Pivi Pro1 z 11,4-palčnim osrednjim zaslonom na dotik, ki vam omogoča intuitiven nadzor na dosegu roke.
PRODOREN ZVOK

PRODOREN ZVOK

Doživite kakovost zvoka koncertne dvorane z 700-W sistemom MeridianTM Surround Sound, ki zagotavlja kristalno čiste visoke tone in bogate nizke tone.
POVEZANA PRIROČNOST

POVEZANA PRIROČNOST

Dostopajte do aplikacij Amazon Alexa in Spotify prek spletnega paketa5s sistemom za brezžično posodabljanje programske opreme (SOTA), ki ohranja posodobljenost vašega vozila.
VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Tudi kadar potniki zasedajo vse tri vrste, vam video posnetek v živo z vzvratnega ogledala ClearSight vedno zagotavlja neoviran razgled.6
KLIMATSKA NAPRAVA S ŠTIRIMI OBMOČJI

KLIMATSKA NAPRAVA S ŠTIRIMI OBMOČJI

Set the temperature and intensity of pretoka zraka po vaših željah in z neodvisnimi kontrolami za vse tri vrste sedežev.

MOČNA ZMOGLJIVOST

DEFENDER 130 V8

Sprejmite resnično moč. Motor V8 s 500 KM je najhitrejši in najmočnejši motor, ki je na voljo v Defenderju 130 in vas popelje od 0 do 60 milj/h v samo 5,4  sekunde (0-100 km/h v 5,7 sekunde), edinstveni program Terrain Response Dynamic pa zagotavlja osupljivo okretnost.
USTVARITE SVOJ AVTOMOBIL

SPECIFIKACIJE

POTNIKI (DO)

8

S tremi fiksnimi vrstami sedežev.

PROSTORNINA PRTLJAŽNEGA PROSTORA*

2,516 LITRI

Simulacija prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino.

0–100 KM/H

5,4 SEKUNDE

0–100 km/h v 5,7 sekundah.

VIŠINA VOZILA

290 MM

Največja višina pri terenski vožnji.

VSESTRANSKA INDIVIDUALIZACIJA

NEOMEJENE MOŽNOSTI

Z izbiro od možnosti za zunanjost do vnaprej konfiguriranih paketov dodatne opreme opremite svoj Defender 130 tako, da bo ustrezal vašemu življenjskemu slogu.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI IN SPECIFIKACIJE

MODELI IN SPECIFIKACIJE

Oglejte si celotno ponudbo modelov in specifikacije.
DEFENDER 90 PREGLED

DEFENDER 90 PREGLED

Defender v najčistejši obliki.
DEFENDER 110 PREGLED

DEFENDER 110 PREGLED

Naložite ga, pojdite kamorkoli.
DEFENDER 130 PREGLED

DEFENDER 130 PREGLED

Prostor za veličastno skupno pustolovščino.

* S tekočino: prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino.

Največja hitrost je 191 km/h (119 mph), če je vozilo opremljeno z 20-palčnimi kolesi.

1Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna nadaljnja naročnina po nasvetu vašega pooblaščenega prodajalca Land Roverjev.
2Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici.
3Lahko se uporabljajo pravila o pošteni uporabi. Standardna enoletna naročnina, ki se po začetnem obdobju lahko podaljša po nasvetu pooblaščenega prodajalca Land Roverjev.
4Za funkcijo se uporabljajo lokalni predpisi. Če bifokalni ali varifokalni uporabniki ne morejo enostavno prilagoditi ostrenja na digitalni sliki za vzvratno vožnjo ClearSight, se lahko kadar koli vrnejo v način vzvratnega ogledala.