RAGBI

TEMELJ NAŠE ŠIRINE, RAGBI PODPIRAMO NA VSAKEM KORAKU
Znamka Land Rover že več kot 20 let intenzivno podpira ragbi, vse od najmlajših ekip do elite. Izjemno smo ponosni, da smo partner svetovnega pokala v ragbiju 2019 ter da podpiramo raznolikost in vključenost igralcev.
LAURA WOOD
VODJA ODNOSOV Z JAVNOSTMI, ZNAMKA IN PARTNERSTVA

STRAST

96 mladim navijačem (dvema na tekmo) dajemo priložnost, da s svojimi junaki stopijo na igrišče kot uradne maskote svetovnega pokala v ragbiju 2019, ter jim enkrat v življenju nudimo izkušnjo, ki bo okrepila njihovo vez s športom.

INTEGRITETA

V ragbiju lahko uživamo vsi in povsod. Kot eden glavnih partnerjev in znamka uradnih vozil svetovnega pokala v ragbiju 2019 poudarjamo raznolikost in integriteto igre, zlasti na mladinski ravni.

PREDANOST

Verjamemo, da so temeljne vrednote ragbija vpete že v začetek ukvarjanja s tem športom – zaradi mladih igralcev ja ta šport tako poseben. Osnovni programi znamke Land Rover zagotavljajo, da imajo otroci po vsem svetu priložnost izkusiti to igro.

EKIPNO DELO

Smo več kot le igralci in navijači, smo družina. Navdušeni smo nad ekipnim delom igralcev ragbija in ta občutek povezanosti prenašamo tudi na znamko Land Rover. Navdušeni smo nad dejstvom, da bomo oboževalcem po vsem svetu pomagali pri doseganju nepozabne izkušnje.

SVETOVNO PRVENSTVO V RAGBIJU LETA 2019

Znamka Land Rover bo ponosni partner svetovnega prvenstva v ragbiju, ki se bo leta 2019 odvijalo na Japonskem.

SPONZORIRA ZNAMKA LAND ROVER

NAPREDNO RAZMIŠLJANJE

NAPREDNO RAZMIŠLJANJE

Leto 2019 je za svetovno prvenstvo v ragbiju posebno leto, saj se dogodek prvič odvija v Aziji. Znamka Land Rover z velikim navdušenjem sponzorira dogodek, saj sta naša naravnanost in spoštovanje tradicije združljiva z vrednotami, ki jih na Japonskem občudujejo.
IMPACT BEYOND

IMPACT BEYOND

Ponosni smo, da smo prvi vsesvetovni partner svetovnega pokala v ragbiju za leto 2019 in da sponzoriramo uradni zapuščinski program Impact Beyond svetovne ragbi zveze, ki na tisoče otrokom predstavlja ta šport. V programu se učijo spretnosti igre in vrednot, ki so nam blizu.
PREDANOST

PREDANOST

Kot uradno vozilo svetovnega pokala v ragbiju 2019 bomo med turnirjem zagotovili vozni park vozil, da bi olajšali izvajanje tretjega največjega športnega dogodka na svetu.

ZATO JE RAGBI RAGBI

Vrednote, ki jih uteleša ragbi – odločnost, integriteta in predanost, so tisto, zaradi česar tudi mi premikamo meje. Te ideale z veliko strastjo prenašamo na nove generacije igralcev. Od pokala Land Rover v Angliji do programa XV. šol na Novi Zelandiji znamka Land Rover že 20 let podpira ragbi na vseh ravneh. Ne glede na to, kdo ste ali kje igrate, so vztrajna strast, zavzetost, spoštovanje, povezave med ekipami ter notranja moč tisto, zaradi česar je ragbi ragbi.

IGRA S PONOSOM

Ragbi je igra, ki jo lahko igrajo igralci vseh postav, velikosti in igralnih slogov. Otroci po vsem svetu imajo možnost odkriti, kakšen igralec ragbija se skriva v njih. Ugotovite, kdo ste.
OGLEJTE SI FILM

IZDELANO S STRASTJO

Življenje je izkušnje doživeti z drugimi, tako z ekipo na igrišču kot na tribunah. Ne glede na to, ali se odpravljate na tekmo ali daljši vikend, je v vozilih Discovery ali Discovery Sport dovolj prostora za potnike in opremo. Naslednja pustolovščina vas že čaka.

™© Rugby World Cup Limited 1986.