SPECIFIKACIJE ZA DEFENDER

SPECIFIKACIJE ZA DEFENDER
90
P300 AWD AUTOMATIC
90 S

90 S

P300 AWD AUTOMATIC

UČINKOVITOST
Največja hitrost km/h 191 ‡
Pospešek (sek) 0 - 100 km/h 7,1
PORABA GORIVA
POGONSKI SKLOP
MASE
VLEKA
OBREMENITEV STREHE
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVO
PROSTOR ZA NOGE
KAPACITETA PRTLJAŽNEGA PROSTORA
ODDALJENOST OD TAL – STANDARD
ODDALJENOST OD TAL — TEREN
GLOBINA PREHODA SKOZI VODO
OBRAČALNI KROG

RAZISKUJTE NAPREJ

INDIVIDUALIZACIJA

INDIVIDUALIZACIJA

Izbirajte med številnimi možnostmi in dodatki.
MODELI DEFENDER

MODELI DEFENDER

Oglejte si celotno ponudbo modelov.
ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Močan in vzdržljiv.

**Glej količine po WLTP.

[1]Navedene številke so ocene proizvajalca in bodo nadomeščene z uradnimi podatki testov EU, ko bodo na voljo. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. CO2, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles in dodatna oprema. Količine, pridobljene s povsem napolnjeno baterijo.

Navedene količine so izračunane po NEDC2 na podlagi uradnih testov proizvajalca po WLTP v skladu z zakonodajo EU s povsem napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. CO2, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles in dodatna oprema. NEDC2 pomeni količine, izračunane po v vladni formuli za količine v skladu z WLTP, ki so enakovredne količinam po starih testih NEDC. Tako se lahko uporabi pravilen davčni postopek.

**Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s povsem napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. CO2Podatki o CO, ekonomičnosti porabe goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na običajni poti.

Najvišja hitrost je 209 km/h (130 mph), če je opremljen z 22-palčnimi platišči. Najvišja hitrost je 191 km/h (119 mph), če je opremljen z 20-palčnimi platišči. ‡‡V kombinaciji z električnim motorjem. Vključuje voznika do 75 kg, napolnjene tekočine in 90 % goriva. Vključuje napolnjene tekočine in 90 % goriva. Dinamična obremenitev strehe omogoča do 118 kg/168 kg (90/ 110 110), če je vozilo opremljeno s pnevmatikami Terrain in strešnim nosilcem Expedition. Statična obremenitev strehe omogoča do 300 kg. Količine za prvo vrsto za Hard Top se nanašajo na pregrado zadnjega tovornega prostora.

V suhem stanju: Prostornina, merjena s trdnimi bloki po standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Modeli Hard Top: Vključuje prostor za shranjevanje v podu, brez dvigalke in orodja. S tekočinami: Prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino. Modeli Hard Top: Vključuje prostor za shranjevanje v podu, brez dvigalke in orodja.

Modeli Defender V8 nimajo dinamične nosilnosti strehe. Statična obremenitev strehe omogoča do 300 kg. *Z odstranjenim pokrovom vlečne kljuke.

Mase se nanašajo na vozila po standardnih specifikacijah. Izbirni dodatki povečajo maso. Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.