LAND ROVERJEVI PAKETI ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

LAND ROVERJEVI DODATKI ZA LASTNIKE PSOV

Ne glede na to, ali svojega štirinožnega prijatelja peljete v park na igro z žogo ali na plažo, izbira ustreznih dodatkov za vaše vozilo Land Rover bo odločila, ali boste preživeli sproščen večer na kavču ali pri odstranjevanju blata, peska in pasjih dlak iz notranjosti vozila.


»Ti dodatki niso zasnovani zgolj za pasje udobje, temveč ohranjajo vaše vozilo v odličnem stanju.«
Psi so bili vedno del Land Roverjeve zgodbe, bodisi pri našem razmišljanju o družinskih ljubljenčkih naših lastnikov bodisi pri uporabi virtualnega psa pri snovanju prtljažnega prostora v naših vozilih. Zdaj je na voljo več posebnih paketov dodatkov za hišne ljubljenčke, ki vam bodo poenostavili iskanje prave rešitve.


Naši paketi za hišne ljubljenčke so:


Paket za zaščito prtljažnika varuje prtljažnik pred mokrimi in blatnimi tačkami ter olajša čiščenje. Obsega prešito podlogo, pregrado za prtljažnik v polni višini in posodo, varno pred politjem.


Paket za prevažanje hišnih ljubljenčkov nudi udobno okolje za prevažanje majhnih psov. Namestitev in odstranitev paketa sta hitri in preprosti. Paket sestavljajo zložljiva torba za prenašanje ljubljenčkov, posoda, varna pred politjem, in gumijasta podloga za prtljažnik.


Paket za nego in dostop je popolna rešitev za lastnike, ki redno prevažajo svoje ljubljenčke v prtljažniku, saj obsega vse potrebno za udobno počutje štirinožnih prijateljev med vožnjo. Sestavljajo ga pregrada za prtljažnik v polni višini, prešita podloga, rampa za dostop do prtljažnika in prenosni sistem za čiščenje.Naše dodatke za hišne ljubljenčke sta preizkusila naša najljubša psa, Landy in Rover. Oglejte si serijo videoposnetkov in preverite, ali so dodatki izpolnili njuna pričakovanja in pričakovanja njunih pasjih prijateljev.Štirinožni prijatelji in zmogljivost


Landy in Rover rada obiskujeta nove kraje in raziskujeta nova področja. Blatna luža je lahko najljubši kraj vašega psa, kar prav gotovo drži za Roverja, vendar to ne pomeni, da morate trpeti zaradi posledic. Konec koncev, kdo si želi čistiti avtomobil in psa po prihodu domov?


Izberite gumijasto podlogo ali vodoodporen podstavek, da zaščitite prtljažnik svojega Land Roverja pred mokrimi tačkami, razmočeno dlako in slinastimi gobčki.Gumijasta podloga prekrije dno prtljažnika. Podstavek s tremi povišanimi stranicami prekrije in zaščiti dno prtljažnika in stenske obloge ter olajša čiščenje.


V pasji utici


S pregrado za prtljažnik v polni višini lahko v največji meri izkoristite prtljažni prostor in zaščitite svoje vozilo. Namestitev pregrade je preprosta. Pregrada varuje vašega psa v zadnjem delu vozila in blatnim tačkam preprečuje puščanje neželenih madežev na sedežih.Vodilni pri avtomobilskih dodatkih


Še preden izberete paket za hišne ljubljenčke, funkcije naših vozil olajšajo življenje vam in vašim štirinožnim prijateljem.
Elektronsko zračno vzmetenje z možnostjo prilagajanja višine zadnjega dela vozila, prikazano zgoraj na primeru vozila Discovery, omogoča znižanje ali zvišanje višine vozila s pritiskom na gumb. Funkcija je lahko koristna za manjše pse, ki jim skok v prtljažni prostor predstavlja nekoliko previsoko oviro, ali za starejše pse, ki niso več tako okretni kot nekoč.


Z Land Roverjevimi dodatki lahko svoje vozilo spremenite v raj za hišne ljubljenčke. Prepričani smo, da boste po mahanju repa ugotovili, da je vaše vozilo Land Rover eno najboljših za lastnike psov.


Roverja in Landy lahko bolje spoznate na našem kanalu YouTube.

VIŠE IN DLJE

PRILAGODITE SVOJEGA LAND ROVERJA Z DODATKI, POSEBEJ ZASNOVANIMI ZA VAŠE VOZILO.

DODATKI ZA VSAKO PUSTOLOVŠČINO

DODATKI ZA VSAKO PUSTOLOVŠČINO

Na voljo je širok izbor dodatkov za notranjost in zunanjost, s katerimi lahko vozilo prilagodite pustolovščinam.
RAZIŠČITE NAŠA VOZILA

RAZIŠČITE NAŠA VOZILA

Pripravljeni na vse. Vozila Land Rover se odlično odrežejo v vseh okoljih, od skalnatih gorovij do živahnih mestnih cest.
DISCOVERY – PRESEZITE PRIČAKOVANJA

DISCOVERY – PRESEZITE PRIČAKOVANJA

Prilagodite vozilo Discovery svojim željam z elegantnimi in praktičnimi dodatki, ki jih odlikujeta odpornost in vsestranskost.

VEČ ZGODB

OVEKOVEČENJE DIVJINE OTOKA SKYE V NOVEM DISCOVERYJU

OVEKOVEČENJE DIVJINE OTOKA SKYE V NOVEM DISCOVERYJU

Datum objave: 21. 9. 2017

J.M.W. Turner se je privezal na jambor ladje, da je neposredno izkusil razmere med neurjem. Krajinski fotograf Julian Calverley govori o enem največjih navdihov za svoje delo.
VARNOSTNA OPREMA VOZILA S PETIMI ZVEZDICAMI: DISCOVERY

VARNOSTNA OPREMA VOZILA S PETIMI ZVEZDICAMI: DISCOVERY

Datum objave: 13. 12. 2016

Euro NCAP, svetovno priznana organizacija za preizkušanje varnosti osebnih vozil, je modelu Discovery podelila najboljšo oceno in pet zvezdic za varnost. Za voznike, ki iščejo najvarnejši SUV, to pomeni konec naprezanj.
RAZIŠČITE PRESENETLJIVE OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI NOVEGA DISCOVERYJA

RAZIŠČITE PRESENETLJIVE OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI NOVEGA DISCOVERYJA

Datum objave: 1. 1. 2017

Osupljiva oblika novega Discoveryja je rezultat neštetih ur tehtanja idej in preizkušanja materialov. Nekatere oblikovne značilnosti so precej presenetljive.