PODPORA ZA SISTEMA PIVI IN PIVI PRO

KAKO UPORABLJATI NOVI SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO LAND ROVER TER POVEZANE STORITVE

KAKO UPORABLJATI SISTEMA PIVI IN PIVI PRO TER POVEZANE STORITVE

PODATKOVNI PAKET

Z veljavno naročnino, sistemom Pivi Pro1 in paketom Online2 si zagotovite vse podatke, ki jih potrebujete za še bolj povezano potovanje. Začetna enoletna naročnina na paket Online2 in triletna naročnina za povezano navigacijo Pro1 vam omogočata dostop do vsega, kar bi si želeli na svojih pustolovščinah. Uživajte v neomejenem spletnem predvajanju glasbe2 in aplikacijah Live s povezavo 4G.

ZAČNITE

NASTAVITE MOŽNOSTI INCONTROL
SLEDITE NAVODILOM ČAROVNIKA ZA NAMESTITEV

POVEŽITE SVOJ RAČUN IN NAPRAVE

POVEŽITE SVOJ RAČUN

POVEŽITE SVOJ RAČUN

Popolnoma izkoristite paket Online2 in ga povežite s svojim računom InControl, da bi lahko brskali ter povezali vsebine in storitve tretjih oseb. V oddelku aplikacij Pivi Pro izberite ikono Poveži račune in poiščite aplikacijo, ki jo želite povezati. Kodo QR lahko optično odčitate s pametnim telefonom ali izberete možnost Pošlji mi e-pošto in na svoj e-poštni naslov boste prejeli povezavo do prijavnega mesta.

Ko se povežete, lahko storitev v svojem vozilu začnete uporabljati takoj. Povezane storitve bodo prikazane kot ikona v oddelku za aplikacije, kot vir za medije v predvajalniku medijev.

APLIKACIJA IGUIDE

Aplikacija iGuide je virtualni vodnik in digitalni priročnik za uporabo, ki vam olajša iskanje in razumevanje ključnih lastnosti in nadzora vozila Land Rover in aplikacije InControl – vse prek vaše mobilne naprave, ki zagotavlja, da je odgovor na vsako vprašanje vedno na voljo. V aplikaciji App Store ali Google Play poiščite Land Rover iGuide ter prenesite aplikacijo.

POGOSTO ZASTAVLJANA VPRAŠANJA

KAKO POSODOBITI ZEMLJEVIDE NAVIGACIJSKEGA SISTEMA?

Dokler je naročnina, vezana na navigacijo,1 aktivna, se zemljevidi samodejno posodabljajo. Naročnina za povezano navigacijo je običajno vključena v začetno jamstveno obdobje, podaljšanje naročnine pa omogoča nadaljnje samodejne posodobitve zemljevidov.

KOLIKO NAPRAV S TEHNOLOGIJO BLUETOOTH JE MOGOČE POVEZATI ALI SEZNANITI?

Seznanite lahko do 10 naprav s tehnologijo Bluetooth. Istočasno sta lahko povezani dve napravi – telefona ali napravi za predvajanje medijev. Prva naprava, ki jo seznanite s sistemom Pivi ali Pivi Pro1, bo označena kot primarna naprava, razen če spremenite nastavitve. Pojdite na Nastavitve > Vse nastavitve > Funkcije > Bluetooth > Seznanjene naprave in kliknite napravo, ki jo želite spremeniti.

KAKO OBNOVIM STORITVE INCONTROL?

Ko bodo storitve InControl potekle, boste prejeli e-poštno sporočilo s povezavo za obnovitev storitev InControl. Če tega e-poštnega sporočila niste prejeli ali je povezava potekla, se obrnite na službo za pomoč strankam.

KAKO IZBRIŠEM SVOJE OSEBNE PODATKE?

Preden prodate vozilo, boste morali podatke o vozilu izbrisati iz računa InControl. Prijavite se na portal InControl, na desni strani izberite Nastavitve vozila in izberite možnost Odstrani vozilo. Kliknite Odstrani vozilo in iz svojega računa InControl odstranite vse podatke o vozilu. Sistem bo zahteval geslo za račun InControl. V sistemu Pivi ali Pivi Pro1 pojdite na Nastavitve > Vse > Nastavitve profila in izberite profil, ki ga želite izbrisati. Če ste pred kratkim kupili rabljeno vozilo, se obrnite na prodajalca.

ALI MORAM IMETI KARTICO SIM Z MOBILNIM PRENOSOM PODATKOV?

Ne, vaše vozilo ima vgrajeno kartico SIM, ki omogoča uporabo:

1.    možnosti/storitve povezane navigacije1,
2.    dostopne točke Wi-Fi6,
3.    možnosti/storitve paketa Online2.

Za te storitve je potrebna veljavna naročnina. Mobilni podatki so vključeni v naročnino, zato dodatne pogodbe ali kartice SIM niso potrebne, dokler je naročnina veljavna.

KAKO LAHKO IZBEREM RAZLIČNE POGLEDE NA ZEMLJEVIDE NA VIRTUALNEM PRIKAZU INSTRUMENTNE PLOŠČE?

Če želite spremeniti postavitev interaktivnega zaslona gonilnika, odprite nastavitve prek volana. Dodatne nastavitve zaslona za voznika bodo morda na voljo tudi glede na vozilo. Do njih lahko dostopate v glavnih nastavitvah Pivi Pro> Navigacija > Voznikov zaslon.

KAM NAPREJ?

SPLETNA STRAN SISTEMA MY LAND ROVER INCONTROL

SPLETNA STRAN SISTEMA MY LAND ROVER INCONTROL

Prijavite se v račun InControl.
RAZIŠČITE VOZILO DEFENDER

RAZIŠČITE VOZILO DEFENDER

Izjemno zmogljiv in pripravljen na vse.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.

Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.

1 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.

2 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil Land Rover.