POGOSTO ZASTAVLJANA VPRAŠANJA O SISTEMIH ZA INFORMACIJE IN ZABAVO PIVI IN PIVI PRO

POGOSTO ZASTAVLJANA VPRAŠANJA O SISTEMIH ZA INFORMACIJE IN ZABAVO PIVI IN PIVI PRO

Sistema Pivi in Pivi Pro1, naša najbolj intuitivna sistema za informacije in zabavo doslej, sta enostavna za namestitev in še lažja za uporabo. Za morebitna vprašanja si oglejte naš priročen oddelek s pogostimi vprašanji.

SISTEMA PIVI IN PIVI PRO

OPEN ALL
RADIO IN PREDVAJALNIK MEDIJEV
POVEZLJIVOST USB
PAKET ONLINE
PRILAGODITEV
NASTAVITVE IN NADZOR
PREPOZNAVANJE GLASU
SPLOŠNO

NAVIGACIJA

OPEN ALL
POGLEDI ZEMLJEVIDA IN INTERAKCIJA
NAVODILA ZA POT
NASTAVITVE

NAROČNINE

OPEN ALL
NAROČNINE
NAKUP IN AKTIVACIJA
PREKINITEV STORITEV INCONTROL
NASTAVITVE

POVEZLJIVOST

OPEN ALL
MREŽA WI-FI IN DOSTOPNA TOČKA
KARTICA SIM IN PODATKI
BLUETOOTH
TELEFON

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

OPEN ALL
POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME
REŠEVANJE TEŽAV

OGLEJTE SI FILME

VOLANSKI OBROČ

VOLANSKI OBROČ

Taktilni gumbi na volanu nudijo intuitiven nabor ukazov za upravljanje, k temu pa dodatno pripomore prilagodljiva tipka.
GLASOVNI NADZOR

GLASOVNI NADZOR

Glasovno upravljanje, ki ga aktivirate s tipko na volanu, vam omogoča izvajanje nalog z enostavnimi glasovnimi ukazi.
NASTAVITVE

NASTAVITVE

Nastavitve Pivi Pro so enostavne za uporabo in vam omogočajo hiter dostop do številnih možnosti, ki vam omogočajo natančno nastavitev vozila po vaših željah.
MEDIJI

MEDIJI

Radijske postaje lahko razvrstite glede na priljubljenost, da jih kar se da hitro najdete, ali pa z nekaj dotiki preklopite na predvajanje medijev, ki so shranjeni v vašem pametnem telefonu ali v aplikacijah drugih ponudnikov.
POGLED NA TLA CLEARSIGHT

POGLED NA TLA CLEARSIGHT

Pogled na tla ClearSight uporablja prostorsko kamero 3D za prikaz terena okoli sprednjih koles, kar olajša manevriranje.
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO

NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO

Vzvratno ogledalo ClearSight nudi neoviran pogled na cesto za vami, saj v živo prikazuje video posnetek, vključite pa ga s preprostim pritiskom na stikalo.
BREZŽIČNO NAPAJANJE

BREZŽIČNO NAPAJANJE

Omogoča polnjenje telefona, ko ste na poti, in to brez kakršnih koli žic ali kablov. Telefon preprosto položite na prostor za brezžično polnjenje in se odpeljite.

NE NAJDETE TEGA, KAR IŠČETE?

Če imate še vedno kako vprašanje, se obrnite na nas ali prodajalca.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Land Rover. Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.

Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.

1 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay

3 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

4 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil Land Rover.​

5 Aplikacija Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Land Rover, mogoče podaljšati. Aplikacijo Remote je treba prenesti iz trgovine App Store oziroma trgovine Google Play.

6 Storitvi Secure Tracker in Secure Tracker Pro zahtevata aktivacijo in se lahko izvajata le na območju z omrežjem. Vključujeta naročnino na storitve za 12 mesecev, ki jo je mogoče podaljšati ali obnoviti po začetnem roku, ki vam ga bo svetoval prodajalec vozil Land Rover.

7 Pred bredenjem po vodi vedno preverite pot.

8 Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostale dni v mesecu.

9 Za posodobitev sistemov potrebujete podatkovno povezavo.