RANGE ROVER

IZJEMNI RANGE ROVER

360˚ POGLED NA ZUNANJOST

IZPUSTI CO2 g/km
Le 75*


PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100 km
Od 3.5*

9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

PREDSTAVLJAMO NOVI HIBRIDNI POGONSKI SKLOP

Oglejte si film

IZPUSTI CO2 g/km
Le 75*


PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100 km
Od 3.5*

RANGE ROVER

POVEZLJIVOST IN ZABAVA NA NAJVIŠJI RAVNI

Raziščite KLJUČNE ZNAČILNOSTI

IZPUSTI CO2 g/km
Le 75*


PORABA GORIVA Kombinirana vožnja l/100 km
Od 3.5*

NAZAJ
PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Izberite do tri vozila Land Rover in jih primerjajte.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
OBLIKOVANJE
S prenovljeno zasnovo še bolj čistih linij strehe, neprekinjenimi bočnimi linijami in vsestransko zaobljenostjo vozila Range Rover nismo želeli le obnoviti, preprosto izboljšali smo ga. Tudi z vrsto inovativnih funkcij, kot sta laserska žarometa Pixel-Laser LED, zaradi katerih boste še bolje videli.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:yRzwc69-5t4
ZMOGLJIVOST
Vrhunska vozna izkušnja. Izredno kakovostne in elegantne notranje rešitve omogočajo udobje štirih sedežev in vsestranskost petih. Da bi dodatno prispevali k dobremu počutju, je zadnje sedeže zdaj mogoče še bolj spustiti, imajo pa tudi globlje oblazinjenje.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:wOmJlO60HEE
TEHNOLOGIJA
V vozilo Range Rover smo vključili tudi izbiro tehnologij, ki zagotavljajo prefinjeno in povezano vožnjo. Tu je gotovo treba omeniti tipke na dotik, ki so skrite, dokler jih ne vključite, in elegantni 10-palčni zaslon na dotik sistema Touch Pro Duo.
RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
yt:6_yslklA0dI
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE ZUNANJOST
RAZIŠČITE ZUNANJOST

Oblika vozila je lahkotna, značilno rangeroverska ter še bolj sodobna zaradi nove sprednje maske, sprednjega odbijača in pokrova motorja, prenovili pa smo tudi integriran izpušni sistem in izjemna žarometa LED.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
STANDARDNA MEDOSNA RAZDALJA
ČVRST VIDEZ

Vozilo Range Rover je s svojimi tremi klasičnimi linijami takoj prepoznavno. Njegov značilen obris je rahlo stožčast in ukrivljen, obilna zasteklitev in stebrički v barvi Gloss Black pa poudarjajo linije strehe ter aerodinamično in elegantno obliko.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
DOLGA MEDOSNA RAZDALJA
IZJEMNO PREFINJEN

Vozilo Range Rover z dolgo medosno razdaljo je takoj prepoznavno, vrhunsko izdelano in enkratno opremljeno. Serijsko ima vgrajeno panoramsko streho, karoserija pa je 200 mm širša, kar nam je omogočilo, da smo notranjost še bolj elegantno opremili.

SESTAVITE SI SVOJEGA
Oglejte si galerijo
NOTRANJE OBLIKOVANJE
NOTRANJE OBLIKOVANJE

Lahkotno udobno, odlično opremljeno in preverjeno z najbolj kritičnim očesom. Podrobnosti, nove obloge in okrasne obloge še povečajo občutek neizmerne prefinjenosti, ki se skriva v vozilih Range Rover.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
STANDARDNA MEDOSNA RAZDALJA
UDOBJE

Udobje prenovljene notranjosti vozil Range Rover je z novo obliko in zasnovo med vodilnimi v razredu. Uporabili smo le vrhunske materiale, kot je polanilinsko usnje, sedeži so širši, nova, še bolje urejena sredinska konzola pa je oblikovana tako, da jo je še lažje uporabljati.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
DOLGA MEDOSNA RAZDALJA
NESKONČNA ELEGANCA

Potniki si lahko v vozilu Range Rover z dolgo medosno razdaljo ustvarijo svoje lastno mirno zavetje. To vozilo, v primerjavi z vozili z običajno medosno razdaljo, nudi novo raven prefinjenosti, ki se odraža tudi v dodatnih 186 mm prostora za noge, kar potnikom zagotavlja še več prostora in udobja.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZLIČICE IN POSEBNA VOZILA
RANGE ROVER FIFTY
VOZILO RANGE ROVER FIFTY

Brezhibna kombinacija prefinjenega oblikovanja, izpopolnjenosti in zmogljivosti je nezgrešljiva. Vozilo Range Rover Fifty je izboljšano z edinstvenimi podrobnostmi in dodatki v barvi Satin Auric Atlas, kot je, na primer, ročno izdelan zapis »Fifty« (petdeset) na dodani plaketi, skupaj z besedilom »1 od 1970« – opomnik o strogo omejeni seriji tega modela.

NAJDITE PRODAJALCA
OGLEJTE SI GALERIJO

WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Pri modelu Range Rover Westminster najbolj izstopajo klasična linija in posebne barve. Ponaša se s stropnimi oblogami v semišu, furnirjem Kalahari in drsno panoramsko streho, ki vam nudi dodaten užitek v vožnji. Če pa želite še bolj izstopati, si privoščite različico v barvi Westminster Black.

RAZIŠČITE TA MODEL
OGLEJTE SI GALERIJO
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Vozilo SVAutobiography Dynamic Stealth ima izboljšane edinstvene črne linije v barvi Santorini Black s poudarki v barvi Narvik Black in notranjost v barvi Ebony s šivi Pimento. Oddelek za razvoj posebnih vozil je razkošje in zmogljivost povzdignil na novo raven.

RAZIŠČITE TA MODEL
OGLEJTE SI GALERIJO
TEHNOLOGIJA
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

S serijsko nameščenima dvema hitroodzivnima 10-palčnima zaslonoma na dotik visoke ločljivosti vam sistem za informacije in zabavo Touch Pro Duo omogoča, da si ogledujete vse potrebne informacije, hkrati pa upravljate preostale možnosti, kar zagotavlja še večjo prilagodljivost in še bolj učinkovito uporabo.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON
INTERAKTIVNI VOZNIKOV ZASLON

12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon visoke ločljivosti sprejema in prikazuje številne informacije o vožnji ter je namenjen zabavi in prikazu varnostnih informacij, kot so navigacijski podatki, telefon in predvajanje vsebin.

RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE
VSESTRANSKOST
5 SEDEŽEV

900 litresS prijatelji in družino lahko pobegnete na oddih preko vikenda, v prtljažniku pa bo vedno dovolj prostora za vaše torbe in kovčke.

4 SEDEŽEV

1317 litresČe uporabljate le štiri sedeže, boste imeli več prostora za večje predmete, kot so torbe s smučmi ali večje škatle.

3 SEDEŽEV

1526 litresZ le tremi sedeži imate v vozilu na voljo ogromno prtljažnega prostora, s katerim se lahko poigravate.

2 SEDEŽEV

1943 litresČe zložite pet sedežev, lahko v prtljažnem prostoru vozite zares velike predmete.

Wet volume is the industry standard, which is measured by filling the loadspace with liquid. Dry volume is measured with solid blocks (200 x 50 x 100mm), showing the amount of practical space within the vehicle.
Rear loadspace is reduced on PHEV models, please contact your local retailer for more detail.
All figures shown are for Standard Wheelbase.

DALJINSKI NADZOR PRIROČNE FUNKCIJE PRILAGAJANJA SEDEŽEV

Inteligenten daljinski preklop sedežev vam omogoča, da prek zgornjega zaslona na dotik ali aplikacije na pametnem telefonu zložite zadnje sedeže. Na voljo pri izbiri direktorskih zadnjih sedežev (Executive Class).

RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
ZMOGLJIVOST
ŠTIRIKOLESNI POGON
ŠTIRIKOLESNI POGON

Štirikolesni pogon (AWD) je jamstvo za lahkoto premagovanje vseh terenov. Za zagotavljanje optimalnega oprijema in varne vožnje v vseh pogojih je pogon vozila Range Rover povezan s skrbno izbranim naborom tehnologij.

VLEKA
VLEKA

Z vlečno močjo do 3500 kg ter z vključitvijo prilagojenih tehnologij lahko Range Rover z lahkoto opravi tudi najbolj zahtevne naloge. Uživajte v priročnosti, ki vam jo nudijo električno pomična vlečna kljuka, napredna pomoč pri vleki in prilagoditev višine zadnjega dela vozila.1

PRENESITE BROŠURO
BREDENJE
BREDENJE

Vozilo Range Rover lahko brede po vodi do globine 900 mm. Tipala za zaznavanje2 vode so nameščena v vzvratnih ogledalih in vas opozarjajo, ko se globina vode približa maksimalni globini bredenja. Nadzorni sistem vam podatke sporoča v realnem času in je posebej uporaben v temi.

Najdite prodajalca
ZMOGLJIVOST
PHEV
PHEV

Naš najbolj inovativen pogonski sklop. V Range Rover PHEV (električno hibridno vozilo) je nameščena kombinacija naprednega bencinskega motorja Ingenium in električnega motorja. Ima kar 404 KM in od 0 do 100 km/h pospeši v le 6.4 sekundah.

Raziščite PHEV
PALETA MOTORJEV
MOTORJI

V naboru modelov Range Rover, od najmočnejših vozil do takšnih, ki nudijo največji užitek vožnje ter varčnost in prefinjenost, je na voljo cela paleta motorjev in vsak ima optimizirane zmogljivosti, ki zadovoljujejo vse potrebe. Vsi motorji imajo tehnologijo Stop/Start in pametno regenerativno polnjenje.

RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
ALUMINIJSKA ŠASIJA
ALUMINIJSKA ŠASIJA

Zaradi samonosilne popolnoma aluminijske karoserije je vozilo Range Rover eno najtrdnejših in najlažjih svoje vrste. Uporaba aluminija visoke trdnosti pri izdelavi karoserije zagotavlja najmanjšo možno grožnjo za vašo varnost ob trku.

RAZIŠČITE KLJUČNE ZNAČILNOSTI
IZBERITE VOZILO RANGE ROVER
IZBERITE MODEL
OPREMA VOZIL LAND ROVER - DODATNA OPREMA

Vozilo Range Rover lahko kadar koli izboljšate z dodatki Land Rover Gear. Prilagodite vozilo svojim potrebam z elegantnimi, odpornimi in vsestranskimi dodatki, ki so oblikovani, testirani in proizvedeni po enakih standardih kot originalna, že nameščena oprema.

OGLEJTE SI DODATNO OPREMO
yt:yGT-kJB1NbY

* Predloženi podatki so rezultat testov NEDC2, izračunani na podlagi testov WLTP proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo.
NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava prava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

1Pri modelih z motorjem P400e velja omejitev 2500 kg.
2Bredenje po vodi je na voljo le z vključenim motorjem.

Sedeži imajo novo oblazinjenje in vmesne sloje z mehkejšim, ohlapnejšim usnjem, ki izboljša navedene lastnosti. Za dodatne informacije se obrnite na prodajalca vozil Land Rover.

Določene lastnosti opreme InControl, možnosti in storitve tretjih so odvisne od tržišča – dostopnost na vašem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.