KRALJIČIN DEFENDER V AKTIVNI SLUŽBI

ODPRAVITE SE KAMORKOLI Z BRITANSKIM RDEČIM KRIŽEM

Ekipe Rdečega križa aktivno delujejo z Defenderjem v Severnem Walesu ter pomagajo ljudem v težko dostopnih skupnostih, kot so gore Snowdonie, polotok Lleyn in otok Anglesey.  


Predelano vozilo Defender 130 je družba Jaguar Land Rover (JLR) podarila britanskemu Rdečemu križu v počastitev platinastega jubileja Njenega veličanstva kraljice Elizabete II.

V sodelovanju z britanskim Rdečim križem, ki je bil pod pokroviteljstvom kraljice 70 let, je Defender 130 prilagojen v skladu s sodobnimi luksuznimi načeli družbe JLR, da vključuje napredne komunikacijske funkcije. 


Njegova izboljšana antena, povezana s 4G, zagotavlja zanesljiv in močan signal povsod – ker je bistvenega pomena vzdolž valižanske obale z njenim gorskim terenom in oddaljenimi lokacijami.

Na voljo so vgrajen telefon, visokofrekvenčni radio za komunikacijo in izboljšana telematika s sledenjem GPS. Sončni sistem na strehi polni pomožno baterijo za delovanje dodatne opreme, ko je motor izklopljen.  


Vgrajen sistem predalov omogoča ekipam prevoz odej, hrane in pripomočkov za prvo pomoč. Z vgrajenim kotlom lahko ekipa pripravi celo čaj.

RAZISKUJTE NAPREJ

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Svoboda za vse. Osem sedežev za skupno raziskovanje.
HUMANITARNI DELAVCI PRI DELU

HUMANITARNI DELAVCI PRI DELU

Na terenu v kriznem letu.