PUSTOLOVŠČINA Z VOZILI LAND ROVER

PREDSTAVITEV NEVERJETNIH POTOVANJ

KURdqWCH4_Y
PUSTOLOVŠČINA Z VOZILI LAND ROVER

PREDSTAVITEV NEVERJETNIH POTOVANJ

PUSTOLOVŠČINE Z VOZILI LAND ROVER
AKADEMIJA NA LEDU
Arjeplog se nahaja na samem robu švedskega polarnega kroga in je nadrealistična ter čudovita divjina s temperaturami pod ničlo. Kakor je miren, toliko je kraj tudi ekstremen, povsod, kamor se obrnete, vam namreč omogoča pogled epskih razsežnosti, kar pomeni, da vam diha ne bo vzel le hladen zrak.
IZVEDITE VEČ
PUSTOLOVŠČINA PO LAPONSKI
Laponska, divja zmrznjena pokrajina in je dežela ekstremnih razmer. Ker bo vaš gostitelj naša strokovna ekipa, boste gotovo izkusili najboljše, kar vam lahko nudi.
IZVEDITE VEČ
PUSTOLOVŠČINA PO NAMIBIJI
Namibija, skrita v skoraj pozabljenem delu Afrike, je do zdaj uspela ohraniti svoje skrivnosti. Velika in skrivnostna ter z izjemnimi priobalnimi puščavami v sebi skriva številne živalske vrste. Vsa ta čudesa neznane dežele boste lahko raziskovali izza volana popolnoma novega modela vozila Discovery.
IZVEDITE VEČ
PUSTOLOVŠČINA PO POKRAJINI MOAB
Na ameriškem jugozahodu, v zvezni državi Utah, se nahaja mesto Moab. Okrog mesta se razprostira osupljiva in edinstvena rdeča kamnita pokrajina, ki jo je najbolje raziskati izza volana popolnoma novega modela vozila Discovery.
IZVEDITE VEČ
ZAORJITE LEDINO

Ko z vozilom Land Rover zavijete z utečenih poti, boste odkrili čudeže. Prvi spoznajte najnovejše lokacije naših pustolovskih popotovanj.

OBVEŠČAJTE ME
OBVEŠČAJTE ME
Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami o naših pustolovskih popotovanjih.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.