LASTNIŠTVO

KO POSTANETE LASTNIK LAND ROVERJA PRIDOBITE NEKATERE PRAV POSEBNE PREDNOSTI

POOBLAŠČENI SERVISNI CENTRI
Samo Land Roverjevi pooblaščeni servisni centri izpolnjujejo stroga merila glede kakovosti, ki zagotavljajo popolno zaščito vašega novega vozila in jamstva zanj.
POMOČ NA CESTI
V primeru okvare ali nezgode je zagotovljena pomoč na cesti. V kolikor je potrebno, pa organiziramo tudi nadaljevanje potovanja.
DODATNA OPREMA
Vtisnite svojemu Land Roverju pečat s široko paleto dodatne opreme, ki je posebej zasnovana za vaš model, za njeno izdelavo pa veljajo enaki standardi izdelave kot za vaše vozilo.
NAČRTI SERVISNEGA VZDRŽEVANJA
Land Roverjev načrt servisnega vzdrževanja jamči delo z Land Roverjevim strokovnim znanjem in popolno veljavnost garancije.
Pnevmatike

Testirane so v strogih pogojih in na zelo različnih terenih, da bi zadovoljile najvišje standarde in varnostne zahteve .

Stik s pooblaščenim trgovcem
NAČRTI SERVISNEGA VZDRŽEVANJA
Manjši stroški
Vsi stroški za delo in dele, povezani z načrtovanim servisnim vzdrževanjem, so že vključeni v stroške načrta.
Boljše ohranjanje vrednosti
Redno servisno vzdrževanje pomaga ohraniti večjo vrednost vozila.
Priročnost
Zahtevajte načrt servisnega vzdrževanja v izbranem prodajno-servisnem centru Land Rover.
Brezskrbnost
Vse zahteve predpisanega servisnega vzdrževanja so izpolnjenje v skladu z Land Roverjevimi smernicami in brez dodatnih stroškov.
POOBLAŠČENI LAND ROVERJEVI MEHANIKI
Land Roverjevi strokovnjaki poskrbijo za servisiranje vašega vozila, ko vam to najbolj ustreza.
ORIGINALNI LAND ROVERJEVI DELI
Pri servisiranju uporabljajo samo originalne dele, za katere velja 12-mesečno jamstvo.
Servisni centri

Servisni centri Land Rover izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti storitev, poskrbijo, da je njegova garancija v celoti veljavna in pomagajo ohranjati maksimalno učinkovitost in varnost vašega vozila.

POMOČ NA CESTI
PRENESITE KATALOG
PREDNOSTI POMOČI NA CESTI
Na pomoč na cesti se lahko vedno zanesete. Prednosti Land Roverjeve asistence so na voljo v celotnem garancijskem obdobju novega vozila. V primeru okvare ali nezgode je zagotovljena pomoč na cesti. V kolikor je potrebno, pa organiziramo tudi nadaljevanje potovanja. V nekaterih primerih bomo organizirali namestitev v hotelu. V naših klicnih centrih dela izkušeno osebje, ki govori več jezikov. Na voljo so 24 ur na dan in vse dni v letu. Pokličite jih na številko 080 1 457 (kadar se nahajate v Sloveniji) in na številko + 386 1 5305 357 (kadar se nahajate izven Slovenije).
POPRAVILO PO NEZGODI
Naredili bomo vse, da bo vaš Land Rover obnovljen v prvotno stanje v skladu z najzahtevnejšimi merili. Specialisti v centrih morajo opraviti obsežno šolanje, s katerim se usposobijo za vsa popravila, od manjših pomanjkljivost do posledic hudih trčenj.
VPOKLIC
Če je v redkih primerih potreben vpoklic Land Roverjevih vozil, so lastniki obveščeni in seznanjeni z vsemi ukrepi, ki jih je treba izvesti.
GARANCIJA ZA NADOMESTNE DELE
Ob vgradnji originalnega Land Roverjevega dela v vaše vozilo, velja zanj 12-mesečno jamstvo v primeru napake pri izdelavi.
PREVZEM IN RECIKLIRANJE
V sklopu naše okoljske zaveze smo razviti celovit program recikliranja vozil, ki vključuje tudi smernice zasnove za recikliranje, pogostejšo uporabo recikliranih materialov in zmanjšanje uporabe nevarnih materialov.
NAVIGACIJA IN ZEMLJEVIDI
Če je vaša satelitska navigacija starejša od enega leta, imate na voljo Land Roverjevo posodobitev navigacije, s katero bodo na zemljevidih kar se da natančno vnesene vse možne spremembe. Vsako leto dodajo na tisoče novih zanimivih točk in priporočijo nove kraje, ki se jih splača obiskati, prav tako pa bosta funkciji za ‘najkrajšo pot’ in ‘najhitrejšo pot’ zagotovo upravičili vaša pričakovanja.