RAZIŠČITE DEFENDER

KLIKNITE ZA INTERAKCIJO
KARAKTERNO OBLIKOVANJE

KARAKTERNO OBLIKOVANJE

Sodobna, poudarjena razmerja. Minimalistične, prefinjene površine. Dvignjen pokrov motorja, reliefna maska in natančni detajli.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Range Rover Defender interior
SODOBEN IN VZDRŽLJIV

SODOBEN IN VZDRŽLJIV

Mojstrska izvedba vzdržljivosti in funkcionalnosti. Notranjost je prevlečena z zelo vzdržljivim premazom Powdercoat, ki zagotavlja, da je notranjost vozila enako vzdržljiva kot zunanjost.
OBLIKUJTE SVOJ AVTO

PONOVNO OSMIŠLJENA LEGENDA

DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER 130 OUTBOUND

Vrhunska kombinacija zmogljivosti in udobja. Pojdite dlje in raziščite še kaj, zagotovljen imate prostor za počitek, spanje in pametno shranjevanje.
OBLIKUJTE SVOJ AVTO

ROBUSTEN IN ZANESLJIV

PREIZKUŠENO DO SKRAJNIH MEJA

PREIZKUŠENO DO SKRAJNIH MEJA

Lahko monokok podvozje je bilo inženirsko zasnovano in preizkušeno do skrajnih meja po vsem svetu, z več kot 73.000 testi na 3,9 milijona kilometrov. To je naš najmočnejši Defender doslej.
NOSILNOST

NOSILNOST

Vedno brez popuščanja. Dinamična nosilnost omogoča do 168 kg**, statična nosilnost Defenderja pa je do 300 kg,** tako da lahko še bolj uživate v svojih dogodivščinah. Če bi torej želeli kje prespati, vam bo strešni šotor to omogočil.
PIVI PRO

PIVI PRO

Ostanite povezani z našim nagrajenim sistemom za informacije in zabavo Pivi Pro3. Prevzemite nadzor z 11,4-palčnim osrednjim zaslonom na dotik, ki poskrbi za preprost, eleganten prikaz z intuitivnimi funkcijami za nastavitev glasnosti, klimatske naprave in sedeža.
POTOPITVENI ZVOK

POTOPITVENI ZVOK

Poslušajte glasbo, kot vam ustreza, s 700 W prostorskim zvočnim sistemom MeridianTM . 14 zvočnikov in dvokanalni nizkotonski zvočnik zagotavljajo kristalno čiste visoke tone in bogate, globoke base po vsej kabini.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Opremljen za epske avanture, Internetni paket4 vas ohranja povezane prek dostopa do aplikacij, kot sta Amazon Alexa in Spotify, medtem ko tehnologija brezžične posodobitve programske opreme (SOTA) posodablja nadgradnje v vašem vozilu.
NEMOTEN POGLED

NEMOTEN POGLED

Sledite cesti za seboj z notranjim vzvratnim ogledalom ClearSight5. Tudi če je zadaj naloženo veliko opreme ali so potniki visoki, video prikaz v živo zagotavlja jasen pogled.
POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Izbirajte med številnimi funkcijami, zasnovanimi za poenostavitev vožnje in parkiranja. Z vrsto inovativnih tehnologij, ki so na voljo za izboljšanje vaše vozne izkušnje.

VISOKA UČINKOVITOST

DEFENDER ELEKTRIČNI HIBRID

DEFENDER ELEKTRIČNI HIBRID

Ne pristanite na kompromise in izberite Defenderja v izvedbi priključnega električnega hibrida (PHEV). Nudi povsem električni doseg do 51 km, certificiran po WLTP**, z dejanskim električnim dosegom do 43 km. To omogoča skupni dejanski doseg vožnje do 760 km**. Mogoče je tudi hitro polnjenje z enosmernim (DC) tokom od 0 do 80 odstotkov v 30 minutah.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNEGA HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOSEG (DO)**

51 KM

Pričakovani dejanski doseg po WLTP do 43 km.

0-100 KM/H

5,6 SEKUND

0-60 MPH v 5,4 sekunde.

ČAS POLNJENJA NA JAVNI POLNILNICI (OD)

0,5 URE

Hitro polnjenje z enosmernim (DC) tokom od 0 do 80 odstotkov v približno 30 minutah.

VLEČNA ZMOGLJIVOST (DO)

3.000 KG

Izbira motorja lahko vpliva na vlečno zmogljivost.

NAMENJENO VAM

Bodite pripravljeni na vsako okolje in povečajte zmogljivost in vzdržljivost vašega Defenderja z našo izbiro paketov dodatne opreme.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI DEFENDER

MODELI DEFENDER

Oglejte si celotno ponudbo modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Preverite dejstva in številke.

**Glej količine po WLTP.

Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. CO2Podatki o CO, ekonomičnosti porabe goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na običajni poti.

*S tekočino: Prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino.

**Defender 110 in 130 s terenskimi pnevmatikami. Ni na voljo pri modelih Defender V8.

*Največja hitrost je 191 km/h (119 mph), če je opremljen z 20-palčnimi platišči.

1Ni združljivo s sistemom Front Expedition Protection System ali zaščitnim drogom »A« okvirja.

2Vedno preverite pot in izhod, preden prečkate vodo.

3Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna naročnina, pri kateri vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Rover.

4Uporabi se lahko politika poštene uporabe. Standardna 1-letna naročnina, ki jo je mogoče podaljšati po začetnem obdobju, pri čemer vam svetuje vaš pooblaščeni prodajalec Land Rover.
5Za funkcijo veljajo lokalni predpisi. Če uporabniki bifokalnih ali progresivnih očal ali leč ne morejo zlahka izostriti slike digitalnega vzvratnega ogledala ClearSight, lahko kadar koli preklopijo nazaj v način običajnega vzvratnega ogledala.