LAND ROVER DISCOVERY
SPECIFIKACIJE

DISCOVERY EDITIONS
D300 AWD AUTOMATIC MHEV
METROPOLITAN EDITION

METROPOLITAN EDITION

D300 AWD AUTOMATIC MHEV

ZMOGLJIVOST
PORABA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽA
VLEKA
TOVOR NA STREHI
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVO
PROSTOR ZA NOGE
LOADSPACE CAPACITY
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
OBRAČALNI KROG
GLOBINA BREDENJA

IZBERITE SI VOZILO LAND ROVER DISCOVERY

Najbolj vsestransko športno terensko vozilo s sedmimi sedeži.

Predloženi podatki so rezultat testov NEDC2, izračunani na podlagi testov WLTP proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na slog vožnje, okolijske pogoje, obremenitev, nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava prava davčna stopnja.

††Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem preskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

When fitted with 21" wheels.
Loadspace Width will be 1.273 when 4-zone climate control is fitted. 4-zone climate control is not available on commercial vehicles.
Z vsemi tekočinami in 90-odstotno napolnjenim rezervoarjem.
Z voznikom, težkim 75 kg, vsemi tekočinami in 90-odstotno napolnjenim rezervoarjem.
Maximum coupling point is limited to 100kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Maximum towing capacity is limited to 2.500kg when the 20" Style 5011, 5 split-spoke, Gloss Sparkle Silver wheel is fitted.
Volume as measured by simulating the loadspace filled with liquid.
Volume as measured with VDA-compliant solid blocks (200mm x 50mm x 100mm).

Navedena teža odraža vozila s serijskimi specifikacijami. Dodatki povečujejo težo.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.