RANGE ROVER EVOQUE

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI PAKETOV

Za še boljo prilagoditev vozila Range Rover Evoque je na voljo vrsta paketov.

PAKET BLACK EXTERIOR (ČRNA ZUNANJOST)

Izjemni videz vozila Range Rover Evoque lahko izboljšate s paketom Black Exterior. Da bi čim bolj izstopali, so pokrov motorja, napis na zadku, stranske reže za zajem zraka, sprednji in zadnji odbijač, spodnja zaščita in pokrova vzvratnih ogledal obdelani z zaključno obdelavo v barvi Gloss Black.
PAKET BLACK EXTERIOR (ČRNA ZUNANJOST)
PAKET ČRNA ZUNANJOST R-DYNAMIC

ZUNANJE MOŽNOSTI

Izberite popolno barvo, različico strehe in platišča po svojem okusu.

KOLESA

Izberite model Range Rover Evoque s svojimi idealnimi platišči. Izbirajte med velikostmi od 17-palčnih do 21-palčnih platišč v različnih barvnih izbirah in zaključkih, vključno s kontrasti v barvah Satin Dark Grey, Gloss Black in Diamond Turned s kontrastom Dark Grey ali Silver.

NOTRANJA DODATNA OPREMA

Izboljšajte vozilo tako, da izberete svoje idealne materiale, barvne sheme, izbire pomične strehe in preostalo.

DRSNA PANORAMSKA STREHA

DRSNA PANORAMSKA STREHA

Panoramska streha vam zagotavlja več svetlobe in znotraj športnega terenskega vozila daje občutek večje prostornosti. V vozilu Range Rover Evoque je tako več naravne svetlobe. Izberite med nepremično ali drsno panoramsko streho1, ki je lahko v barvi karoserije, lahko pa se odločite za kontrastno streho v barvi Corinthian Bronze2 ali črno kontrastno streho.
BARVNE KOMBINACIJE

BARVNE KOMBINACIJE

Izbirajte med kontrastnimi ali komplementarnimi barvami za sedežne materiale, vključno z barvami Ebony ali Light Oyster Morzine in oblogo iz semiša v barvi Ebony.
PAKETI ZA NOTRANJOST

PAKETI ZA NOTRANJOST

Prilagodite prostorno notranjost z dodatnimi paketi, kot je notranji paket premium izboljšav. Razkošni dodatki vključujejo preproge Premium, preproge iz semiša v barvi Ebony, vrhunsko osvetlitev kabine, svetle kovinske stopalke in osvetljene pragove.
SEDENJE

SEDENJE

Izbirate lahko med številnimi trajnostnimi in zračnimi materiali: prevleke sedežev iz zrnatega usnja, mešanica vrhunske volne Kvadrat z dodatki iz semiša Dinamica® in tekstil Eucalyptus z materialom UltrafabricsTM. Elegantni detajli, kot so šivi na sprednji strani, dodajo občutek prefinjenosti.​

VARNOST IN ASISTENCA

Naša paleta funkcij pomoči pri vožnji in parkiranju je zasnovana tako, da je vsako potovanje tako varno kot prijetno.

POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Izbirate lahko med številnimi funkcijami, ki so namenjene preprostejši in varnejši vožnji ter parkiranju. Na voljo so številne inovativne tehnologije in spoznali boste, da smo prav vse izkoristili tako, da izboljšajo vozno izkušnjo ter še povečajo varnost.

OSEBNA PRILAGODITEV

Za popolno prilagoditev vašemu življenju. Vozilo Evoque lahko popolnoma prilagodite svojemu življenjskemu slogu.

DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

DODATNA OPREMA VOZIL LAND ROVER

Z izbiro zunanje in notranje dodatne opreme poskrbite, da bo vaš Range Rover Evoque eleganten, vzdržljiv in praktičen, ter ga tako popolnoma prilagodite svojim željam.
OGLEJTE SI DODATNO OPREMO

RAZISKUJTE DALJE

POUDARKI

POUDARKI

Odkrijte, kaj vse vam nudi vozilo Range Rover Evoque; vključno s tehnologijo vozila, zmogljivostmi, možnostmi in preostalim.
MODELI VOZILA RANGE ROVER EVOQUE

MODELI VOZILA RANGE ROVER EVOQUE

Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
GALERIJA

GALERIJA

Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. In pri vozilu Range Rover Evoque smo se resnično potrudili.

1 Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.
2 Določene opisane lastnosti opreme InControl in njene lastnosti so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Land Rover ali pri prodajalcu vozil Land Rover, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Aplikacijo Remote boste morali prevzeti iz spletne trgovine Apple/Play Store. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno.
Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.