AKTIVIRAJTE MOŽNOST INCONTROL PROTECT

ČE ŽELITE UPORABLJATI STORITVE INCONTROL, MORATE PREJ AKTIVIRATI STORITVE INCONTROL, KI STE JIH KUPILI.

VRNITE SE NA UPORABNIŠKI PRIROČNIK LAND ROVER
PREDREGISTRACIJA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL PRI PRODAJALCU VOZIL

Kliknite povezavo v e-sporočilu sistema InControl, ki ga je poslal prodajalec vozil Land Rover in ki vas preusmeri na spletno stran InControl, ter sledite preprostim korakom, navedenim na zaslonu.
Če e-sporočila prodajalca niste prejeli, preverite mapo z neželeno pošto ali stopite v stik s prodajalcem.

SAMOREGISTRACIJA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL

Če vam računa ni registriral prodajalec, sledite preprostim navodilom spodaj ter registrirajte, povežite in aktivirajte vse možnosti sistema InControl. Preden začnete, se prepričajte, da imate dostop do vozila, da je vozilo parkirano zunaj in na območju z dobro omrežno pokritostjo ter da imate pri roki registracijsko številko. Potrebovali boste tudi identifikacijsko številko vozila VIN, ki jo najdete na levi strani vetrobranskega stekla ali v priročniku vozila.

1. KORAK
Obiščite spletno stran ostane My Land Rover InControl in ustvarite račun, tako da vpišete svoj e-naslov, kamor vam bomo poslali registracijsko e-sporočilo. V e-sporočilu kliknite na varno povezavo in na zaslonu sledite navodilom za namestitev.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
2. KORAK
Nato boste morali vozilo Land Rover povezati s svojim računom in s tem potrditi, da ste lastnik ali pooblaščeni uporabnik vozila. V roku 60 minut morate vstopiti v vozilo in dokončati nastavitev. Če tega ne storite v navedenem roku, morate postopek začeti od začetka.
3. KORAK
Vnesti boste morali podatke o vozilu in sprejeti pravne pogoje. Zdaj boste lahko tudi vključili funkcijo potovanja (Journeys).
APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE REMOTE SISTEMA LAND ROVER INCONTROL

Ko končate postopek aktivacije, lahko v svoj pametni telefon prenesete aplikacijo Remote in se vanjo vpišete s podatki svojega računa. Aplikacija je brezplačna in vključuje predstavitveni način delovanja.

ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS
ZA OPERACIJSKI SISTEM ANDROID

SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
MY LAND ROVER INCONTROL
DODAJTE VOZILO SVOJEMU RAČUNU
Preden začnete, se prepričajte, da imate dostop do vozila, da je vozilo parkirano zunaj in na območju z dobro omrežno pokritostjo ter da imate pri roki registracijsko številko. Potrebovali boste tudi identifikacijsko številko vozila VIN, ki jo najdete na levi strani vetrobranskega stekla ali v priročniku vozila. Če želite svojemu računu dodati vozilo, se prijavite v sistem in odprite zavihek Dodaj vozilo. Sledite navodilom na zaslonu in vozilo povežite s svojim računom.
ODSTRANITE VOZILO IZ SVOJEGA RAČUNA
V primeru zasebne prodaje, menjave ali prenosa lastništva vozila Land Rover morate vozilo odstraniti iz računa InControl. To storite tako, da se vpišete v storitev My Land Rover InControl, poiščete zavihek Nastavitve vozila in pritisnete gumb Odstrani vozilo. Če je vaša naročnina InControl še veljavna, se bo preostanek naročniškega razmerja prenesel na novega lastnika vozila, pri čemer mora novi lastnik odpreti svoj račun InControl.
PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
SPLETNA STRAN SISTEMA INCONTROL MOJEGA VOZILA LAND ROVER
Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl svojega vozila Land Rover ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
PODPORA ZA SISTEM LAND ROVER INCONTROL
Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam povedali več o sistemu Land Rover InControl.
STOPITE V STIK Z NAMI
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Land Rover InControl na spletni strani znamke Land Rover, ki smo jo izdelali za vašo državo.
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

POGOJI UPORABE
Izvedite več o pogojih uporabe sistema Land Rover InControl.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Land Rover.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Najdite prodajalca, ki vam bo pomagal registrirati račun Land Rover InControl.