MERIDIAN™ ZA VOZILA LAND ROVER

PARTNERSTVO, KI ZAGOTAVLJA VRHUNSKO GLASBO NA POTI
Land Rover kot vodilni primer britanskega inženiringa in inovacij s podjetjem Meridian deli željo po doseganju kakovosti, uspešnosti in predanosti ter poustvarjanju najbolj pristnega in izvirnega zvoka.
RICHARD HOLLINSHEAD
VODJA TEHNOLOŠKEGA ODDELKA V PODJETJU MERIDIAN

POGLOBLJEN AVTOMOBILSKI HI-FI

Tehnologija TrifieldTM* neopazno združuje kanale in tako omogoča pristno izkušnjo prostorskega zvoka po celotnem vozilu Land Rover.
* Tehnologija Trifield je na voljo le pri določenih zvočnih sistemih, za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA ZVOKA

Z zvočnimi sistemi Meridian se prepustite ritmu glasbe z izjemno jasnostjo zvoka, čistimi visokimi toni in polnimi globokimi basi.

ZVOČNE IZBOLJŠAVE

Tehnologija, ki zvok prilagodi različnim površinam v kabini vašega vozila Land Rover in ustvarja izjemno reprodukcijo glasbe.

ČUSTVENO DOŽIVETJE

Najsodobnejši britanski zvočni sistem Meridian v vašem vozilu Land Rover zagotavljajo pristno doživetje izvirnega glasbenega nastopa.

MERIDIAN SOUND SYSTEM

Kabina vozila Land Rover je idealen kraj, kjer lahko uživate v lastnem glasbenem izboru. Zvočni sistem Meridian oddaja bogat zvok prek 12 zvočnikov* , ki proizvedejo 380 vatov, in nizkotonca z dvema kanaloma. Na voljo sta dve različici, odvisno od tega, ali je v vaše vozilo nameščen sistem za informacije in zabavo Touch ali Touch Pro.*
OGLEJTE SI FILM

ZVOČNA TEHNOLOGIJA MERIDIAN

Izkusite razliko. Tehnologija Meridian omogoča izvirno glasbeno izkušnjo tudi na poti.

DIGITALNA OBDELAVA SIGNALOV

DIGITALNA OBDELAVA SIGNALOV

Združi vse elemente zvočnega sistema v eno in zagotavlja zmogljivost, ki bi sicer zahtevala bistveno večje zvočnike.
ZVOČNE IZBOLJŠAVE MERIDIAN V KABINI VOZILA

ZVOČNE IZBOLJŠAVE MERIDIAN V KABINI VOZILA

Podjetje Meridian z naprednim algoritmom za zvočne izboljšave zvočno izkušnjo natančno prikroji akustiki notranjosti vozila Land Rover.
DIGITALNA OBDELAVA TRESLJAJEV PODJETJA MERIDIAN

DIGITALNA OBDELAVA TRESLJAJEV PODJETJA MERIDIAN

Digitalna obdelava tresljajev podjetja Meridian poskrbi, da so pretvorbe digitalnih signalov praktično neopazne, in s tem dosega izjemno zvočno izkušnjo. Rezultat je pristna glasbena pretvorba, ki daje vtis izvirnega posnetka.
TEHNOLOGIJA TRIFIELD†

TEHNOLOGIJA TRIFIELD†

Tehnologija Trifield, ki je lastna le sistemom Meridian, neopazno spaja zvok središčnih in prostorskih kanalov z levimi in desnimi kanali ter tako vsem potnikom omogoča glasbeno izkušnjo, ki je podobna koncertni.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Tehnologija Trifield 3D, ki je prvič uporabljena tudi v avtomobilu in ki temelji na dokazani tehnologiji prostorskega zvoka Trifield podjetja Meridian, dobesedno oživi glasbo, ki jo predvajate. Z namenskim dodajanjem višine kanalov se občutek prostornosti kabine razširi v 3D-izkušnjo, ki zagotavlja izjemen občutek zvokov glasbene lestvice in definicije zvoka.

Trifield in naprava »treh polj« sta blagovni znamki podjetja Trifield Productions Ltd.
†† Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd.
* Število zvočnikov in moč v vatih sta odvisna od izbire modela vozila Land Rover. Prikazano je vozilo Range Rover. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil. To vozilo Land Rover je namenjeno le vizualnemu prikazu. Položaj zvočnikov se lahko razlikuje glede na vozila.