NOVI RANGE ROVER SPORT

PIONIRSKE INOVACIJE

Novi model Range Rover Sport vodi z zgledom. Zaradi osredotočenih zmogljivosti na cesti in splošno znanih terenskih zmogljivosti ter vznemirljivih in inovativnih tehnologij je vozilo Range Rover Sport temelj športnega razkošja.

TEHNOLOGIJA, KI TEMELJI NA OBLIKOVANJU

Zasnova, ki ima v svojem jedru prefinjenost, s poravnano zasteklitvijo in visoko stopnjo natančnosti. Tehnologije, ki omogočajo prefinjenost oblikovanja dodatno izboljšujejo čiste linije in aerodinamična zmogljivost novega modela Range Rover Sport. Opremili smo ga s skritimi zaključki po sredini karoserije in lasersko varjeno streho, kar mu omogoča sodoben videz brez vidnih prekinitev.

SISTEM ZA AKTIVNO ODPRAVLJANJE HRUPA

SISTEM ZA AKTIVNO ODPRAVLJANJE HRUPA

Nova generacija aktivnega odpravljanja hrupa filtrira neželeni hrup, tako da se lahko osredotočite na uživanje pri potovanju. Mikrofoni znotraj vsakega kolesnega loka zaznavajo hrup, digitalni procesorji pa, z uporabo zvočnikov v notranjosti in vzglavnika, izračunajo zvok, potreben za odstranitev neželenih frekvenc.

PARADNI SISTEM PODJETJA MERIDIAN

Zanesite se na kakovost zvoka. Zmogljiv paradni zvočni sistem Meridian zagotavlja visoko kakovost predvajanje glasbe z do 29 zvočniki, nizkotoncem in 1430 W močjo ojačevalnika – ustvarja izjemno zvočno okolje in eno najboljših avtomobilskih zvočnih izkušenj za vse štiri potnike.

PREČIŠČEVANJE ZRAKA V KABINI

Kakovost zraka v notranjosti je s sistemom za prečiščevanje zraka v kabini Pro dvignjena na višjo raven. Filtracija PM2,5 in tehnologija nanoe™ X znatno zmanjšata vonjave, bakterije in alergene, vključno z virusom SARS-CoV-2*, medtem ko upravljanje CO2 izboljša dobro počutje in zbranost vseh potnikov s spremljanjem in nadzorom ravni CO2. Sistem lahko upravljate na daljavo in tako kabino osvežite še pred potovanjem.

ŠTIRIKOLESNI POGON

VIŠJA HITROST

S krmiljenjem za vsa štiri kolesa se zadnja kolesa premikajo do 7,3 stopinj, kar izboljša stabilnost novega modela Range Rover Sport pri višjih hitrostih z obračanjem v isto smer kot se obračajo prednja kolesa.

ŽAROMETA DIGITAL LED

Digitalna žarometa LED z značilnimi dnevnimi lučmi zagotavljata odlično vidljivost do 500 m pri nočnih vožnjah. Vsak žaromet ima 1,3 milijona digitalnih mikrozrcalnih naprav, ki prilagodijo žarek tako, da prikrije do 16 predmetov, optimizira osvetlitev in zmanjša tveganje zaslepitve drugih udeležencev v prometu.

RAZISKUJTE DALJE

POUDARKI

POUDARKI

Povzdignjen na novo raven.
MODELI VOZILA RANGE ROVER SPORT

MODELI VOZILA RANGE ROVER SPORT

Oglejte si celotno paleto modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.

* Podjetje Texcell research je leta 2020 izvedlo vse raziskave, ki smo jih prejeli od podjetja Panasonic.