VOZILO DEFENDER 130

VOZILO DEFENDER 130

PROSTOR ZA SKUPNE PUSTOLOVŠČINE
OGLEJTE SI FILM

ZUNANJE OBLIKOVANJE

Takoj prepoznavna silhueta, izboljšana z vrhunsko realiziranim oblikovanjem. Vozilo Defender 130 združuje obliko s funkcionalnostjo, zaradi česar je tudi takoj prepoznaven.

IMPOZANTNA PRISOTNOST

Od začetka vozila do rezervnega kolesa meri izjemnih 5.358 mm, kar je tudi takoj opaziti. Ekspanzivna oblika pritegne pozornost pri terenski vožnji in pri vožnji po cesti. Vozilo Defender 130 je vrhunska kombinacija prostornosti in zmogljivosti.

OBČUTEK PROSTORNOSTI

Drsna panoramska streha prvi vrsti sedežev obda v naravno svetlobo, dodatna steklena streha, ki je na voljo le pri modelu Defender 130, pa zagotavlja, da imajo potniki v tretji vrsti enako pristno izkušnjo modela Defender kot vsi drugi v vozilu.

VRHUNSKE PODROBNOSTI

Na modelu Defender 130 vse izžareva tiho samozavest. Njegova oblika s čistimi in prefinjenimi površinami v popolnosti izpolnjuje svoje poslanstvo. Pokrov rezervnega kolesa v barvi karoserije prispeva h kohezivni in namensko oblikovani estetiki.

NOTRANJE OBLIKOVANJE

S tretjo vrsto sedežev vozilo Defender 130 nudi največ prostora v razredu za do osem potnikov. V notranjosti pa edinstvene podrobnosti še bolj poudarijo pomen oblikovanja.

PODROBNOSTI OBLIKOVANJA

PODROBNOSTI OBLIKOVANJA

Neverjetno prostorna notranjost vozila Defender 130 je zasnovana tako, da ustvari namensko, a vrhunsko notranjost z dodanimi oblikovalskimi dotiki, kot so podrobnosti v barvi Noble Chrome in leseni furnir.
11,4-PALČNI ZASLON NA DOTIK

11,4-PALČNI ZASLON NA DOTIK

Opremljen je z 11,4-palčnim zaslonom na dotik. Obsežen zaslon in povečana svetlost vmesnika z ukrivljenim steklom med navigacijo prikazujeta več poti.
RAZKOŠNO USNJE

RAZKOŠNO USNJE

Na voljo v različnih možnostih, vključno s perforiranim usnjem Windsor v barvah Vintage Tan in Light Oyster, ki bodo notranjost vašega vozila Defender 130 dvignile na višjo raven.

UDOBJE IN PRIROČNOST

Ne glede na to, kam potujete, ne glede na to, s kom potujete, vedno popolnoma izkoristite svojo pustolovščino.

UDOBJE V TRETJI VRSTI

UDOBJE V TRETJI VRSTI

Ne glede na to, kje v vozilu Defender 130 sedite, glede udobja ni treba sklepati kompromisov. Potniki v tretji vrsti uživajo v obilici prostora za noge in v širini sedežev, na voljo pa so jim tudi držala za skodelice, nasloni za roke in vrata USB-C.
SERIJSKA OPREMA

SERIJSKA OPREMA

Vozilo Defender 130 je serijsko opremljeno s številnimi notranjimi funkcijami, ki vam olajšajo pot, kot so 11,4-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola, preproge in razkošni prtljažni prostor s preprogo.
ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

ŠTIRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Tripodročna klimatska naprava zagotavlja ogrevanje in hlajenje vseh treh območij, medtem ko štiripodročna klimatska naprava omogoča neodvisno upravljanje v vseh treh vrstah sedežev.
PRAKTIČEN PRTLJAŽNIK

PRAKTIČEN PRTLJAŽNIK

Tudi če uporabljate vse tri vrste sedežev, je v vozilu Defender 130 dovolj prostora za prtljago. Za dodatno opremo pa zložite tretjo vrsto in izkoristite vseh 1.232* litrov prtljažnega prostora.

MOŽNOSTI PAKETOV

Z izbiro paketov zunanjosti vozilo Defender popolnoma prilagodite svojim željam.

PAKETI ZUNANJOSTI

PAKETI ZUNANJOSTI

Vozilo DEFENDER 130 je zelo prilagodljivo. Med možnostmi, ki so na voljo, so štirje zunanji paketi:

– Paket Black
– Paket Bright
– Paket Extended Black
– Paket Extended Bright

S konfiguratorjem si oblikujte svoje popolno vozilo Defender 130.
SESTAVITE SI SVOJEGA

PAKETI DODATKOV

Neomejene možnosti. Za popolno prilagoditev življenjskemu slogu izbirajte med spodnjimi štirimi paketi.

PAKET EXPLORER (RAZISKOVALSKI)

PAKET EXPLORER (RAZISKOVALSKI)

Utrite si svojo pot. Ne glede na teren. S paketom Explorer boste vozilo Defender opremili tako, da bo kljubovalo ustaljenim potem in bo lahko osvajalo neznane pokrajine.
PAKET ADVENTURE (PUSTOLOVSKI)

PAKET ADVENTURE (PUSTOLOVSKI)

Strastno se podajte na nova področja. S paketom Adventure bo vozilo Defender zlahka premagovalo divje terene v srcu neokrnjene narave.
PAKET COUNTRY (PODEŽELSKI)

PAKET COUNTRY (PODEŽELSKI)

Obujte najbolj blatne škornje. S paketom Country bo vozilo Defender premagovalo vse naravne elemente in vsako potovanje bo polno lepih spominov.
PAKET URBAN (MESTNI)

PAKET URBAN (MESTNI)

Osvojite betonsko džunglo. S paketom Urban bo vozilo Defender v mestu izstopalo s svojo opaznostjo, samozavestjo in slogom.

POMOČ PRI IZBIRI

Odgovorite na tri kratka vprašanja ter izberite popolno vozilo Defender in najbolj primerne pakete dodatkov.
ZAČNITE

RAZISKUJTE DALJE

MODELI LAND ROVER DEFENDER

MODELI LAND ROVER DEFENDER

Oglejte si celotno paleto modelov.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Oglejte si dejstva in številke.
GALERIJA

GALERIJA

Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti.

* Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino.