RANGE ROVER EVOQUE

PRILAGODITEV
RANGE ROVER EVOQUE

MOŽNOSTI PAKETA

Z vrsto možnosti, ki se med seboj dopolnjujejo, ki se medsebojno dopolnjujejo, lahko z našimi paketi izboljšate in prilagodite dizajn in pogon vašega Range Roverja Evoque.

PAKET TECHNOLOGY
PAKET ZA UPRAVLJANJE DYNAMIC
PAKET CONVENIENCE
PAKET ZA POMOČ VOZNIKU

PAKET COLD CLIMATE

Z ogrevanjem vetrobranskega stekla, prednjih in zadnjih sedežev ter volana lahko vozite udobno ne glede na to, kako hladno je.

PAKET COMFORT

Naj bo kabina še vabljivejša. Sistem za čiščenje zraka v kabini Air Purification Plus, nastavljiva osvetlitev kabine in klimatska naprava z dvema območjema izboljšajo udobnost vožnje.

PAKET EFFICIENCY

Range Rover Evoque nudi izjemno ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo, z izbiro 17-palčnih platišč Satin temno sive barve, ročno nastavljivih sedežev na 8 načinov ali ekološkega rezervoarja za gorivo.

PAKET ZA VLEKO

S paketom za vleko je potovanje enostavnejše, ne glede na teren ali obremenitev3, ki vključuje napredno pomoč pri vleki in električno vodeno vlečno kljuko.

MOŽNOSTI ZA ZUNANJOST

Izbira izrazitih barv, platišč in možnosti strehe vam pomaga prilagoditi vaš Range Rover Evoque.

Tribeca modra

BARVNE MOŽNOSTI

Izrazite svojo osebnost z našo razširjeno paleto barv, vključno z barvami Arroios siva, Tribeca modra in Corinthian bronasta. ​
MOŽNOSTI STREHE

MOŽNOSTI STREHE

Dodatno prilagodite svoj Range Rover Evoque ali vnesite več naravne svetlobe s fiksno panoramsko streho ali panoramsko streho z možnostjo odpiranja4 možnosti strehe in naša kontrastna streha v barvi Corinthian bronasta ali Narvik črna.
MOŽNOSTI PLATIŠČ

MOŽNOSTI PLATIŠČ

Svojemu vozilu zagotovite še večjo vizualno privlačnost s 17- do 21-palčnimi platišči iz zlitin, ki so na voljo v barvah Satin temno siva, Gloss črna in Diamond Turned s temno sivim ali srebrnim kontrastom.

DODATNA OPREMA

Individualizirajte svoj Range Rover Evoque z izbiro zunanjih in notranjih dodatkov, ki dopolnjujejo vaš življenjski slog.

ZA PRAKTIČNOST
ZA ŽIVALSKE PRIJATELJE
ZA POPOLNO ZAŠČITO

RAZISKUJTE NAPREJ

RAZIŠČITE RANGE ROVER EVOQUE

RAZIŠČITE RANGE ROVER EVOQUE

Prepoznaven in samozavesten v vseh pogledih.
MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Oglejte si celotno ponudbo modelov.

1Sistem ClearSight GroundView je odvisen od 360-stopinjske kamere Surround. Slika se ne prenaša v živo. Preverite varnost v okolici. Izbirna funkcija.

2Pomočnik za nadzor mrtvega kota lahko pomaga preprečiti trke. Če vaše vozilo zazna drugo vozilo v vašem mrtvem kotu, ko začnete menjavati vozni pas, se na volan samodejno prenese rotacijska sila, kar pomeni, da je treba opraviti korekcijo krmiljenja.

3Vleka in uporaba z majhnim dosegom bosta znatno vplivali na doseg EV.

4Če izberete možnost pomične panoramske strehe, boste zmanjšali sprednji in zadnji prostor za glavo.

Upoštevajte, da se standardne funkcije lahko spremenijo pri izbiri drugih nivojev opreme. Standardne funkcije se lahko razlikujejo tudi glede na različico motorja in menjalnik.

Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.