RANGE ROVER EVOQUE

SPECIFIKACIJE
RANGE ROVER EVOQUE

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI 

MODELI 

Celotno ponudbo teh modelov lahko najdete tukaj, s širokim izborom vrhunskih dizajnov, pripomočkov za zmogljivost in razpoložljivih tehnologij.
ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Priključni električni hibrid (PHEV) Range Rover Evoque združuje 3-valjni, 1,5-litrski bencinski motor z elektromotorjem za skupno moč 309 KM. Vozite v vzporednem hibridnem načinu ali načinu EV.
MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Ustvarite si svoj Range Rover Evoque

††Oglejte si številke WLTP za Range Rover Evoque.
Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. CO2Podatki kot je CO, ekonomičnost porabe goriva, poraba energije in doseg se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles, vgrajena dodatna oprema, potovalna pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na proizvodnem vozilu na standardizirani poti.

Če je vozilo opremljeno s 17-palčnimi ali 18-palčnimi platišči, bo največja hitrost 221 km/h.

Z velikim rezervoarjem. 54 litrov z Eco rezervoarjem.

‡‡V kombinaciji z elektromotorjem.

Vključuje voznika do 75 kg, napolnjene tekočine in 90 % goriva.

Vključuje napolnjene tekočine in 90 % goriva.

V suhem stanju: Prostornina, merjena s trdnimi bloki po standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Prostornina, merjena do stropne obloge.

S tekočinami: Prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino. Prostornina, merjena do stropne obloge.

Mase se nanašajo na vozila po standardnih specifikacijah. Izbirni dodatki povečajo maso.