VOŽNJA PO SKALAH +

IZKUSITE RAZBURLJIVO VZNEMIRJENJE TERENSKE VOŽNJE PO PUŠČAVI ZA VOLANOM NAJNOVEJŠIH VOZIL LAND ROVER.
OBVEŠČAJTE ME

VOŽNJA PO SKALAH + – PUSTOLOVŠČINA ČAKA NA VAS

V puščavi Moab najdemo nekaj najbolj zahtevnih terenskih poti. Naši strokovnjaki bodo vas in vozilo potisnili do skrajnih mej in vam pokazali najzahtevnejše poti, kar jih premore pokrajina.

PREMAKNITE SVOJE MEJE NA AMERIŠKI JUGOZAHOD

S še več vožnje, individualnim poučevanjem in tehničnimi izzivi vas vožnja po skalah + povzdigne nad vse, kar ste kdaj koli doživeli z vozilom Land Rover.
OGLEJTE SI FILM IN GALERIJO

VOŽNJA PO SKALAH + – URNIK

1. DAN

1. DAN

Prihod na letališče Grand Junction, sledi prevoz do prenočišča Red Cliffs, kjer boste nastanjeni ves čas potovanja. Sledita večerja in druženje s preostalimi udeleženci pustolovščine.
2. DAN

2. DAN

Zajtrku sledi kratek sestanek, potem pa se odpravite do prve steze – Poison Spider (Strupeni pajek) –, ki jo obkrožata izjemna pokrajina Moab in reka Kolorado.
3. DAN

3. DAN

Zjutraj se zberemo na sestanku, potem pa se odpravimo do izjemne steze Seven Mile Rim (Preizkušnja sedmih milj). Vozili se boste po številnih neverjetnih granitnih strukturah, kot je na primer Uranium Arch, in si ogledali najlepše dele pokrajine.
4. DAN

4. DAN

Po zajtrku se odpravite na legendarno stezo Hell's Revenge (Peklensko maščevanje) – na stezo, kjer boste morali res dati vse od sebe.
5. DAN

5. DAN

Če imate povratni let nekoliko pozneje, se lahko udeležite dodatnih dejavnosti, kot sta pohodništvo ali jahanje. Če se želite razvajati, pa si privoščite športno masažo in sproščujoče namakanje v vroči kadi.

IZKORISTITE SVOJO PUSTOLOVŠČINO

Izkušnjo vožnje po pokrajini Moab nadgradite z izbiro dodatnih možnosti, ki segajo od nagrajene izkušnje degustacije vin do osupljive vožnje do točke Dead Horse Point.

OGLEJTE SI OCENE GOSTOV

Oglejte si, kaj naši zadnji neustrašni gosti menijo o izkušnjah na namibijski pustolovščini z vozili Land Rover.
PRENESITE KNJIGO GOSTOV

»NEVERJETNA IZKUŠNJA! BILO JE

ENKRATNO.«


LINDA, USA

KONTAKTIRAJTE NAS

Program se odvija v angleškem jeziku. Naše pisarne so odprte od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 po gorskem času (MDT).
(Lokalni operater lahko zaračuna stroške za klic.)

Telefon: +1 303 515 4839
E-naslov: JLRConcierge@aleminternational.com

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

OPEN ALL
SPLOŠNO
CENA
VOŽNJA
POTOVANJE

VOŽNJA PO SKALAH

4-dnevna vozna izkušnja nudi popoln uvod v terensko vožnjo. Privoščite si razburljivo vznemirjenje navigacije po divjih stezah za volanom najnovejših vozil Land Rover. Naši strokovnjaki vas bodo preskusili na številnih različnih podlagah.
IZVEDITE VEČ

Pomembna opomba

Prikazane slike so le ponazoritev. Če o programu obstajajo nejasnosti, lahko prejmete natančen program potovanja v pisni obliki. Pridržujemo si pravico do spremembe poti potovanja in/ali zamenjave organizatorja potovanja s podobnimi možnostmi ogledov.