NAČINI VOŽNJE PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDA (PHEV)

NAČINI VOŽNJE PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDA (PHEV)

MOČ, PRILAGOJENA VAŠI OKOLICI

Raziščite načine vožnje in možnost, da priključno električno hibridno vozilo (PHEV) Land Rover preklopite z električnega načina vožnje na bencinski pogon le s pritiskom na gumb.

HIBRIDNI NAČIN

HIBRIDNI NAČIN

Privzeti način vožnje samodejno izbira med bencinskim motorjem in električno baterijo, da doseže moč in navor, ki sta potrebna za potovanje.
VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON (EV)

VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON (EV)

Način EV, ki ga ročno izberete z gumbom na konzoli, podaljša čas za uporabo električne energije. Sistem bo samodejno vključil bencinski motor, če bo potrebna večja moč, kot je na voljo samo z elektriko.

OPTIMIZACIJA PORABE GORIVA

Ko ste v privzetem načinu vožnje (hibrid), lahko optimizirate porabo goriva ali napolnjenost baterije z uporabo ene od dveh alternativnih možnosti polnjenja:

MOŽNOST SHRANJEVANJA

MOŽNOST SHRANJEVANJA

Možnost shranjevanja (Save), ki jo ročno izberete prek zaslona na dotik, preprečuje, da bi napolnjenost baterije padla pod izbrano raven. Pri določenih modelih ta možnost omogoča tudi polnjenje baterije na poti. To vam omogoča, da ohranite tiho vožnjo brez izpustov za kateri koli del poti.
MOŽNOST PREDVIDEVNE ENERGETSKE OPTIMIZACIJE (PEO)

MOŽNOST PREDVIDEVNE ENERGETSKE OPTIMIZACIJE (PEO)

Če v navigacijski sistem vnesete cilj, se v vozilu samodejno vključi funkcija PEO. Z uporabo geografskih podatkov za predvidevanje poti možnost PEO inteligentno preklaplja med električnim in bencinskim motorjem ter tako zmanjša porabo goriva med celotnim potovanjem. Ta možnost zmanjša tudi izpuste pri mestni vožnji.

DODATNA PODPORA PHEV

KAKO NAPOLNITI?

KAKO NAPOLNITI?

Spoznajte preproste korake za polnjenje svojega vozila doma ali na javni polnilnici.
NASTAVITEV VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON

NASTAVITEV VOŽNJA NA ELEKTRIČNI POGON

Če želite kar najbolje izkoristiti ključne možnosti in značilnosti vozila, je prvi korak, da se povežete s sistemom za informacije in zabavo ter nastavite daljinsko upravljanje prek pametnega1 telefona.

1Le z združljivimi pametnimi telefoni. Odvisno od razpoložljivosti tržišča, tretjih ponudnikov storitev in dosegljivosti signala mobilne telefonije.