NASTAVITEV PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA (PHEV)

NASTAVITEV PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA (PHEV)

PREDNOSTI POVEZANOSTI

Dobrodošli na začetku vznemirljive pustolovščine z vozilom Land Rover. Pomagali vam bomo vzpostaviti povezavo z bistvenimi značilnostmi in možnostmi vašega priključnega električnega hibrida (PHEV), vključno s sistemom za informacije in zabavo ter aplikacijami za pametni telefon.1.

POVEZAVA S SISTEMOM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO

KORISTNE MOŽNOSTI ZA PAMETNEJŠE POLNJENJE

S PREDHODNIMI NASTAVITVAMI PODALJŠAJTE ELEKTRIČNI DOSEG VOZILA

S PREDHODNIMI NASTAVITVAMI PODALJŠAJTE ELEKTRIČNI DOSEG VOZILA

Predhodne nastavitve vam omogočajo, da ogrejete ali ohladite kabino in baterijo, medtem ko je vaše vozilo Land Rover priključeno na električno omrežje. Za to boste uporabili energijo iz električnega omrežja in ohranili energijo v bateriji ter s tem povečali doseg vožnje.

Za nastavitev predhodnih nastavitev prenesite aplikacijo iGuide in poiščite »predkondicioniranje«.
PRIHRANITE S POLNJENJEM IZVEN KONIC

PRIHRANITE S POLNJENJEM IZVEN KONIC

S polnjenjem čez noč bo vaša rutina preprosta in izkoristili boste bistveno nižje tarife za električna vozila, ki jih ponujajo številni domači ponudniki. Če uporabljate možnost »prednostnega obdobja polnjenja«, boste električno energijo izven konic plačali po znatno nižji ceni.

Če želite nastaviti želeno obdobje polnjenja, prenesite aplikacijo iGuide in poiščite »polnjenje vozila«.

POMEMBNE APLIKACIJE ZA PAMETNE TELEFONE

Z našima aplikacijama Land Rover iGuide in Land Rover Remote imate takojšen dostop do ključnih nadzornih možnosti vozila, kadar koli jih potrebujete.

VODENJE VOZILA NA POTI

VODENJE VOZILA NA POTI

Aplikacija Land Rover iGuide omogoča preprosto iskanje in razumevanje ključnih možnosti nadzora vozila Land Rover PHEV. Deluje tudi kot priročnik za uporabo na mobilnem telefonu, saj zagotavlja, da je odgovor na vsako vprašanje vedno pri roki.
STALEN NADZOR VOZILA

STALEN NADZOR VOZILA

Aplikacija Land Rover Remote vam omogoča popoln nadzor nad možnostmi vašega vozila neposredno iz vašega telefona. Daljinsko zaklepanje, stanje goriva, temperaturo v kabini, čas polnjenja in klimo lahko nastavite že s pritiskom na tipko.

DODATNA PODPORA PHEV

KAKO NAPOLNITI VOZILO PHEV?

KAKO NAPOLNITI VOZILO PHEV?

Spoznajte preproste korake za polnjenje svojega vozila doma ali na javni polnilnici.
NAČINI VOŽNJE PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA (PHEV)

NAČINI VOŽNJE PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDNEGA VOZILA (PHEV)

Seznanite se z načini, ki jih imate na voljo. Izbirate lahko med električnim in bencinskim pogonom.

1Le z združljivimi pametnimi telefoni. Odvisno od razpoložljivosti tržišča, tretjih ponudnikov storitev in dosegljivosti signala mobilne telefonije.

Določene možnosti aplikacije InControl in njihova dostopnost so odvisne od tržišča – dostopnost na svojem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Land Rover. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

iGuide je blagovna znamka družbe Apple Inc. IOS je blagovna znamka družbe Apple Inc. Veljajo lahko pogoji za končne uporabnike Apple Inc.

Android je blagovna znamka podjetja Google LLC.