VOŽNJA PO LEDU

DOŽIVITE VZNEMIRLJIVO VOZNO IZKUŠNJO NA LEDU Z NAJNOVEJŠIMI VOZILI JAGUAR IN LAND ROVER.

REZERVIRAJTE ZDAJ
IZZIV VOŽNJE PO LEDU VAS PRIČAKUJE

Naši strokovni inštruktorji vam bodo pomagali pri vožnji na posebej pripravljenih ledenih stezah, kjer bodo vaše vozne sposobnosti povzdignili na popolnoma novo raven z najbolj zmogljivimi vozili našega časa.

KONTAKTIRAJTE NAS
VOŽNJA PO LEDU + (ŠTIRIDNEVNI PROGRAM)
VOŽNJA PO LEDU (TRIDNEVNI PROGRAM)
1. DAN
Ko prispete v Arvidsjaur, vas bomo pripeljali do hotela Silverhatten, ki ponuja čudovit razgled na jezero Hornavan in okoliške borovce. Z gosti boste lahko uživali v pijači in večerji.
2. DAN
Po zajtrku in sestanku se boste odpravili na zamrznjeno jezero na prvo vožnjo. To je trenutek, ko se bo zabava zares začela. Naučili se boste, kako ohraniti konstanten kot naklona.
3. DAN
Hitri jutranji sestanek in že se boste vrnili na led, kjer se boste soočili z nekaterimi zahtevnejšimi progami. Temu bodo sledili ogled skrivnega objekta za testiranje v zimskem času.
4. DAN
Po jutranjem sestanku sledi zadnja priložnost, da vidite, kako daleč ste prišli in koliko ste se naučili, ko se še zadnjič podate na poti po ledenih stezah.
1. DAN
Ko prispete v Arvidsjaur, vas bomo pripeljali do hotela Silverhatten, ki ponuja čudovit razgled na jezero Hornavan in okoliške borovce. Z gosti boste lahko uživali v pijači in večerji.
2. DAN
Po zajtrku in sestanku se boste odpravili na zamrznjeno jezero na prvo vožnjo. To je trenutek, ko se bo zabava zares začela. Naučili se boste, kako ohraniti konstanten kot naklona.
3. DAN
Hitri jutranji sestanek in že se boste vrnili na led, kjer se boste soočili z nekaterimi zahtevnejšimi progami. Temu bodo sledili ogled skrivnega objekta za testiranje v zimskem času.
SREČAJTE EKIPO STROKOVNJAKOV

Profesionalni, predani in zelo, zelo izkušeni. Strokovni inštruktorji znajo kar najbolje izkoristiti naša vozila ter vam na jasen in izčrpen način prenesti svoje obširno znanje. Tako tudi vi spoznate, česa vse ste sposobni za volanom.

IZKORISTITE SVOJO PUSTOLOVŠČINO
VOŽNJA PO ARKTIČNEM KROGU

Novo pridobljene sposobnosti nadzora nad vozilom uporabite med raziskovanjem arktične pokrajine v zanesljivih in stabilnih avtomobilih Land Rover. Spomini na svetlobo, tišino in razglede bodo ostali z vami za vedno.

VOŽNJA S SANMI S PASJO VPREGO

Konjske moči vozila zamenjajte s pasjo vprego huskyjev in uživajte v razburljivem občutku nadzora dobro treniranih psov, ki tečejo po zasneženi divjini.

SNEŽNI SAFARI

Privoščite si nadzor nad močnimi motornimi sanmi za vznemirljivo potovanje skozi borove gozdove in zasnežene pokrajine Arjeploga.

Nikoli v življenju ni prepozno za pravo pustolovščino.

ROBERT KURSON, AVTOR

REZERVIRAJTE SI NOVO IZKUŠNJO
VOŽNJA PO LEDU +
REZERVIRAJTE ZDAJ
VOŽNJA PO LEDU
REZERVIRAJTE ZDAJ
KONTAKTIRAJTE NAS

VOŽNJA PO LEDU
Naše pisarne so odprte od 9.00 do 18.00 po srednjeevropskem času (CET).
(Morda bodo zaračunani stroški lokalnih operaterjev.)

Telefon: +49 69 460 97 47 47
E-naslov Kontaktirajte nas

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
SPLOŠNO

Kdo vodi akademijo na ledu podjetja Jaguar Land Rover?

Akademijo na ledu podjetja Jaguar Land Rover vodi podjetje Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH skupaj s podjetjem Jaguar Land Rover, ki zagotavlja vozila in usposobljene inštruktorje za ledeno izkušnjo z vozili Jaguar Land Rover. Program vožnje in ledene steze je zasnovalo podjetje Jaguar Land Rover, ki vam na kraju samem nudi nadzornika, ki nadzoruje vse vidike vaše vozne izkušnje in poskrbi, da vse poteka brez težav.Kdo vozi?

Vi! Na voljo vam bo ekipa inštruktorjev podjetja Jaguar Land Rover, ki vam bodo nudili strokovno vodenje in poučevanje, za volanom pa boste vedno le vi.V katerem jeziku se odvija akademija na ledu podjetja Jaguar Land Rover?

Program se odvija v angleškem jeziku.Lahko sodelujem v akademiji na ledu kot nevoznik?

Naši programi so prilagojeni tako, da zagotavljajo edinstveno doživetje vožnje. Zaradi programa in lokacije vozne izkušnje nevoznikom ne moremo zagotoviti alternativnega zabavnega programa. Nič se ne more primerjati z vožnjo po ledu, zato priporočamo, da se registrirate kot voznik.Katere druge dejavnosti so na voljo?

Ob doplačilu so na voljo dodatna vožnja s sanmi s pasjo vprego, izleti s snežnimi sanmi in vožnja ob arktičnem krogu (za doplačilo). Če želite več informacij o teh in drugih ponudbah, vprašajte ekipo, ko ste tam, ali pošljite e-sporočilo na: jlriceacademy@zerotwonine.com

CENA

Kdaj se zaključijo rezervacije?

Rotacije se zaključujejo 4 tedne pred datumom nove rotacije.Ali si moram za vožnje zagotoviti dodatno zavarovanje?

Dodatno zavarovanje vozil ni potrebno, vendar je obvezno, da gostje kupijo celovito potovalno zavarovanje. Potovalno zavarovanje lahko kupite prek naše agencije Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH.


E-naslov: jlriceacademy@zerotwonine.com ali telefon: +49 69 460 97 47 47 (od 9.00 do 18.00 (CET), od ponedeljka do petka, razen praznikov, ki ustrezajo lokalnim razmeram; morda bodo zaračunani stroški lokalnih operaterjev).Kaj je vključeno v ceno akademije na ledu podjetja Jaguar Land Rover?

Splošna ponudba vključuje: vse vozne aktivnosti, nastanitev v hotelu (z zakonsko posteljo), zajtrk, kosilo in večerjo, pijačo z obroki in prevoz od/do letališča Arvidsjaur. Natančne vključene stroške si oglejte v svojem individualnem načrtu potovanja. Upoštevajte, da je zaradi vožnje alkohol vključen le pri večerji in da so količine omejene. Brezalkoholne pijače, čaj in kava so vključeni v vse obroke.Kaj ni vključeno v ceno akademije na ledu podjetja Jaguar Land Rover?

V program niso vključeni leti, obroki in pijača, ki niso navedeni v programu, prav tako niso vključeni izbirne dejavnosti (na primer vožnja s pasjo vprego in izleti s snežnimi sanmi), pristojbine za vize (če so potrebne), potovalna zavarovanja in vsi dodatki pred ali po potovanju, ki odstopajo od načrtovane poti.

VOŽNJA

Še nikoli nisem vozil po ledu, ali lahko še vedno sodelujem v ledeni akademiji podjetja Jaguar Land Rover?

Seveda – vozne dejavnosti so namenjene voznikom vseh stopenj sposobnosti. Prejeli boste temeljita navodila za voznike in naša ekipa strokovnih inštruktorjev podjetja Jaguar Land Rover vam bo na voljo za strokovno vodenje in poučevanje vožnje na ledu z dvosmernimi radijskimi aparati, nameščenimi v vsakem vozilu. Za napredne programe je priporočljiva predhodna izkušnja z vožnjo po ledu.Katero vozilo bom vozil?

Vožnja po ledu:
F-TYPE V6, F-PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Vožnja po ledu +:
F-TYPE V6, F-TYPE V8, F-PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Napredna vožnja po ledu:
F-TYPE V6, F-TYPE V8, F-PACE, I-PACE, Range Rover Sport, Range Rover Velar
Napredna vožnja po ledu +:
F-TYPE V6, F-TYPE V8, F-TYPE V8 SVR, F-PACE, I-PACE, Range Rover Sport, Range Rover VelarVčasih bomo morda morali spremeniti ali nadomestiti navedena vozila zaradi okoliščin, ki so zunaj našega nadzora, in pridržujemo si pravico do tega.So menjalniki vozil ročni ali samodejni?

Menjalniki vseh vozil tega programa so samodejni.Imajo vozila volan na desni ali na levi strani?

Nekatera vozila imajo volan na levi, druga na desni strani. Udeleženci, ki jim ne odgovarja volan na določeni strani vozila, lahko o tem obvestijo ekipe inštruktorjev, ki se bodo potrudile, da zadovoljijo vaše potrebe.Kakšna je najnižja starost za udeležbo?

Minimalna starost za sodelovanje je 21 let, s polno pravico upravljanja vozila, ki traja 3 leta, ali 23 let z enoletno polno pravico upravljanja vozila.Katero vrsto vozniškega dovoljenja potrebujem?

Vsi vozniki morajo imeti popolno pravico upravljanja vozila in veljavno vozniško dovoljenje. Če imate vozniško dovoljenje za Združeno kraljestvo, vam bomo poslali spletno povezavo na spletni obrazec, ki ga morate izpolniti vnaprej, da preverite stanje svojega vozniškega dovoljenja. Če je bilo vaše vozniško dovoljenje izdano zunaj Združenega kraljestva, boste morali na obrazcu za prijavo izpolniti tudi obrazec za prijavo vozniškega dovoljenja. Vaše vozniško dovoljenje mora biti veljavno in aktualno ter mora biti vloženo in veljavno na dan začetka izkušnje na ledu.Vsi vozniki morajo imeti v zadnjih dveh (2) letih vsaj tri (3) leta neprekinjenih vozniških izkušenj s polnimi pravicami vožnje brez resne nesreče ali obsodbe. Ali vsaj eno (1) leto neprekinjenih vozniških izkušenj s polnimi pravicami vožnje brez resne nesreče ali obsodbe v tem času, če je voznik star 23 let ali več. Vsi vozniki morajo imeti na svojem vozniškem dovoljenju največ 6 trenutnih kazenskih točk (kjer se to upošteva), da lahko sodelujejo pri vseh zahtevah na progi. Če imate na vozniškem dovoljenju več kot 6 kazenskih točk, nas morate o tem obvestiti.Ali moram biti za sodelovanje telesno pripravljen?

Če želite sodelovati pri vozni izkušnji, se prepričajte, da ne obstajajo okoliščine, ki bi vas lahko izločile iz vožnje. To so lahko kronične težave s hrbtom (ali podobna stanja), duševna stanja, ki bi lahko zmanjšala vašo sposobnost vožnje, slab vid, ki ne izpolnjuje standardov za vožnjo, nosečnost ali težave s srcem.Koliko ljudi je v vsakem vozilu?

V vsakem vozilu sta lahko po dva gosta. V naprednih programih sta v vozilu le inštruktor in voznik.

POTOVANJE

Bom imel svoje vozilo, če potujem sam?

Ne, če potujete sami, boste v vozilu z drugim gostom. V hotelu pa boste imeli svojo sobo.Se lahko akademije na ledu podjetja Jaguar Land Rover udeležijo tudi otroci?

Akademija na ledu podjetja Jaguar Land Rover ni primerna za otroke zaradi varnostnih razlogov in ekstremnih klimatskih pogojev na cilju.Kakšna je največja velikost skupine pri vsaki vozni izkušnji?

Da bi zagotovili čim bolj ekskluzivno in privlačno izkušnjo, je največja dovoljena skupina na akademiji na ledu podjetja Jaguar Land Rover 30 gostov (dva na vozilo) in 20 gostov za napredno akademijo na ledu ter napredno akademijo na ledu +.Kakšne vrste postelj so na voljo?

V vseh sobah nudimo zakonske postelje. Enojne ali dve ločeni postelji niso na voljo.Ali potrebujem vizum?

Večina držav zunaj EU potrebuje vizum za potovanje na Švedsko in v EU. Prosimo vas, da se obrnete na svoj lokalni konzulat in preverite posebne zahteve. Če za vizum potrebujete vabilo, vas prosimo, da to sporočite družbi Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH.Katera valuta se uporablja na Švedskem?

Lokalna valuta je švedska krona (SEK).Na koga se lahko obrnem, če potrebujem pomoč pri rezervacijah letov ali potovalnih zavarovanjih?

Podjetje Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH, naš operativni partner, vam bo z veseljem pomagal pri rezervaciji letov in potovalnih zavarovanj. Kontaktirate jih lahko na naslednji način: e-naslov: jlriceacademy@zerotwonine.com ali telefon: +49 69 460 97 47 47 (od 9.00 do 18.00 (CET), od ponedeljka do petka, razen praznikov, ki ustrezajo lokalnim razmeram; morda bodo zaračunani stroški lokalnih operaterjev).Ali potrebujem posebna oblačila?

Temperature na dogodku lahko padejo do –30 °C ali nižje, zato vas prosimo, da si zagotovite primerno toplo, vremensko odporno obleko in obutev. Oblačila na kraju niso na voljo, zato vsem udeležencem priporočamo, da prinesejo naslednje:
• toplo pokrivalo,
• tople rokavice,
• volnen šal,
• toplo osnovno plast (z dolgimi rokavi in dolgimi hlačnicami),
• toplo jakno,
• volnen pulover ali jakno iz flisa,
• dodatne tople plasti, ki jih dodate po potrebi,
• trdno, udobno obutev (primerno za vožnjo).Kakšen je kodeks oblačenja ob večerih?

Ob večerih ste lahko oblečeni priložnostno oziroma sproščeno.Kaj se zgodi, če vreme ni idealno za vožnjo po ledu?

Če vreme povzroči zaprtje ledenih stez iz varnostnih razlogov, bo na voljo alternativni program.Ali lahko prinesem fotoaparat ali kamero?

Da, seveda, vendar upoštevajte, da akademija na ledu podjetja Jaguar Land Rover poteka v hladnih pogojih skrivnega preskusnega območja podjetja Jaguar Land Rover, tako da bodo veljale nekatere omejitve fotografiranja. Droni niso dovoljeni.

NAPREDNA VOŽNJA PO LEDU

PROGRAM, KI JE POSEBEJ ZASNOVAN ZA GOSTE, KI SE VRAČAJO, ALI TISTE, KI SO IMELI PREDHODNO IZKUŠNJO VOŽNJE PO LEDU.

IZVEDITE VEČ
OBVEŠČAJTE ME
Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami o naših pustolovskih popotovanjih.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.