POSEBNA VOZILA SV BESPOKE

URESNIČITEV SVOJE VIZIJE

NAJ BO VOZILO PRILAGOJENO LE VAM

Vsem, ki si želijo vrhunskega individualnega razkošja, predstavljamo ekskluzivno storitev SV Bespoke. Nudimo vam številne možnosti, da ustvarite lastno vozilo Range Rover, ki bo izraz vaše osebnosti. Vaša vizija je naša vizija.

BARVA, KI TE GANE

Pri vpadljivih barvah po meri se nič ne more kosati z našo barvno paleto SV Bespoke, paleto Premium SV Bespoke ter ekskluzivno storitvijo SV Bespoke Match to Sample.

Paleta SV Bespoke Premium vam nudi izbiro med 14 dodatnimi barvnimi možnostmi z zaključno obdelavo v barvi Gloss – z izbranimi barvami, ki so na voljo s satenasto zaključno obdelavo –, vključno z glamurozno barvo Constellation Blue in skrivnostno barvo Ligurian Black.

Storitev SV Bespoke Match to Sample lahko izpolni tudi najbolj osebne zahteve. S skoraj neskončno možnostjo ujemanja s katero koli barvo je lahko vaš Range Rover edinstven kot svet okoli vas. Popolnoma izviren. Pristno vaš.

VOZILA SV BESPOKE

NOVI RANGE ROVER

NOVI RANGE ROVER

Ustvarite svojo interpretacijo razkošja in osebne prilagoditve vozil Range Rover.
NOVI RANGE ROVER SPORT

NOVI RANGE ROVER SPORT

Prvinski. dramatičen. brezkompromisen.

ZAČNITE S POSTOPKOM PRILAGODITVE SV

Raziščite svoje okuse in ustvarjalnost s kombinacijo izjemnih barv, izbranih materialov in premišljenega oblikovanja svoje ekipe SV.