DEFENDER WORKS V8 70TH EDITION

LEGENDA, ZMOGLJIVEJŠA KOT KDAJ KOLI PREJ.

IZVEDITE VEČ
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
IZVIRNA VOZILA

OŽIVLJAMO ZGODOVINO Z NATANČNO REPRODUKCIJO VOZIL.

IZVEDITE VEČ
STORITVE ZA LASTNIKE

CELOVIT NABOR STORITEV ZA VAS IN VAŠE KLASIČNO VOZILO.

IZVEDITE VEČ
LAND ROVER CLASSIC

V oddelku Land Rover Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Land Rover, da bi svoji slavni preteklosti zagotovili kar najboljšo prihodnost.

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
IZVEDITE VEČ
DEFENDER WORKS V8
Oddelek za klasična vozila Land Rover Classic je počastil svetovno ikono ob njeni 70. obletnici z najzmogljivejšo in najbolj uglajeno izvedenko Defenderja doslej: Defender Works V8 70th Edition.
IZVEDITE VEČ
ORIGINALNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Land Rover. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
IZVEDITE VEČ
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI
Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.
IZVEDITE VEČ
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.
IZVEDITE VEČ