DISCOVERY
SPECIFIKACIJE

DISCOVERY<br>SPECIFIKACIJE
Select option

RAZISKUJTE NAPREJ

INDIVIDUALIZACIJA

INDIVIDUALIZACIJA

Izbirajte med številnimi možnostmi in dodatki.
MODELI DISCOVERY

MODELI DISCOVERY

Oglejte si celotno ponudbo modelov.
  • Zgoraj prikazana količina s tekočinami je enaka suhi količini 922 litrov.

*Navedene količine so izračunane po NEDC2 na podlagi uradnih testov proizvajalca po WLTP v skladu z zakonodajo EU. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. Številke, ki prikazujejo emisije CO2 in porabo goriva, se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles in dodatna oprema. NEDC2 pomeni količine, izračunane po v vladni formuli za količine v skladu z WLTP, ki so enakovredne količinam po starih testih NEDC. Tako se lahko uporabi pravilen davčni postopek.

**Glej količine po WLTP.
Prikazane številke so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Samo za primerjavo. Dejanske številke se lahko razlikujejo. Številke, ki prikazujejo emisije CO2 in porabo goriva, se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, oprema koles in dodatna oprema.

Če je opremljen z 21-palčnimi platišči.

Širina prtljažnika bo 1.273, če bo nameščena klimatska naprava za 4 področja. 4-področna klimatska naprava ni na voljo pri gospodarskih vozilih.

Vključuje napolnjene tekočine in 90 % goriva.

Vključuje voznika do 75 kg, napolnjene tekočine in 90 % goriva.

Največja teža na priključni točki je omejena na 100 kg, če je vozilo opremljeno z 20-palčnimi platišči Style 5011 s 5 razcepljenimi kraki, Sijajno svetlikajoče srebrnimi.

Največja vlečna zmogljivost je omejena na 2.500 kg, če je vozilo opremljeno z 20-palčnimi platišči Style 5011 s 5 razcepljenimi kraki, Sijajno svetlikajoče srebrnimi.

Prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnega prostora, napolnjenega s tekočino.

Prostornina, merjena s trdnimi bloki po standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Mase se nanašajo na vozila po standardnih specifikacijah. Izbirni dodatki povečajo maso. Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.