VARNOST INCONTROL

APLIKACIJA VARNOST INCONTROL OPOZORI VAS IN KLICNI CENTER ZA SLEDENJE VOZILOM, ČE V PRIMERU KRAJE VOZILO SPROŽI OPOZORILO O KRAJI.

VRNITE SE NA UPORABNIŠKI PRIROČNIK LAND ROVER INCONTROL
OPOZORILO O KRAJI
Če ste vozilo sprožili samodejno opozorilo o kraji, ga boste videli tudi na zaslonu pametnega telefona. Opozorilo lahko vidite na aplikaciji InControl Remote in na spletni strani InControl. Upoštevajte navodila na zaslonu in stopite v stik s centrom za slednje vozilom. Zaradi varnosti bodo vse funkcije spletne strani in aplikacije onemogočene.
TRANSPORTNI NAČIN
Transportni način* omogoča, da vaše vozilo naložite na prikolico ali vlak ali ga vlečete, ne da bi se sprožilo opozorila o kraji. To možnost lahko omogočite na aplikaciji za pametne telefone Remote ali na spletni strani InControl. Ko je navedeni način vklopljen, vozilo 10 ur ne bo poslalo samodejnih obvestil o kraji, če se premika, medtem ko je motor izklopljen. Vsa ostala samodejna obvestila o kraji ostanejo aktivna, na primer, če kdo odklopi akumulator.
SERVISNI NAČIN
Če vozilo odpeljete na servis, morate vključiti servisni nači, da bi tako preprečili pošiljanje opozoril o kraji. Servisni način lahko omogočite na aplikaciji za pametne telefone Remote ali na spletni strani InControl. Ko je navedeni način vklopljen, vozilo 10 ur ne bo poslalo samodejnih obvestil o kraji.
PODPORA LAND ROVER INCONTROL
SPLETNA STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
Registrirajte se in se prijavite na spletno stran My Land Rover InControl, da prilagodite nastavitve in upravljate funkcije aplikacije InControl.
OBIŠČITE SPLETNO STRAN MY LAND ROVER INCONTROL
PODPORA ZA SPLETNO STRAN LAND ROVER INCONTROL
Z veseljem vam bomo pomagali pri vseh vprašanjih ali vam povedali več o storitvi Land Rover InControl.
KONTAKTIRAJTE NAS
POGOJI UPORABE
Oglejte si pogoje uporabe storitve Land Rover InControl ter politiko zasebnosti na spletni strani Land Rover v vaši državi.
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE

*Če morate za vozilo za več kot 10 ur izbrati transportni način ali servisni način, stopite v stik s klicnim centrom za slednje vozil in prosite za pomoč.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

POGOJI UPORABE
Izvedite več o pogojih uporabe sistema Land Rover InControl.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
Najdite prodajalca
Najdite prodajalca, ki vam bo pomagal registrirati račun Land Rover InControl.