ZABAVA Z APLIKACIJAMI INCONTROL

APLIKACIJA MYTUNER PRO

APLIKACIJA MYTUNER PRO

Več kot 30.000 radijskih postaj in 1 milijon poddaj iz 120 držav na dosegu roke, od športa do novic, glasbe in številnih drugih tem. Iščite postaje in poddaje po državah oziroma mestih in zvrsteh, ustvarite seznam priljubljenih in jih poslušajte doma ali v tujini, v avtomobilu, na pametnem telefonu, tablici ali na televiziji Apple.
APLIKACIJA STITCHER

APLIKACIJA STITCHER

Aplikacija Stitcher vam omogoča, da na zahtevo poslušate svoje najljubše novice, komedije, športne in pogovorne radijske oddaje. Odkrijte najboljše, kar nudijo postaje NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ in posamezniki Adam Carollo, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab ter več kot 20.000 drugih šovov, poddaj in postaj v živo.
ZVOČNE KNJIGE

ZVOČNE KNJIGE

Prenesite ali predvajajte zvočne knjige iz naše knjižnice z več kot 45.000 brezplačnimi zvočnimi knjigami, vključno z najbolje prodajanimi, novimi izdajami in klasiki iz vsakega žanra.

POTOVANJE IN PRIROČNOST

APLIKACIJA ACCUWEATHER

APLIKACIJA ACCUWEATHER

Aplikacija Weather for Life vam zagotavlja najboljše možne vremenske informacije s tehnologijo Superior Accuracy™, in sicer za vsako lokacijo. Omogoča prostoročni prikaz trenutnih vremenskih razmer, urne napovedi, vremenska opozorila o nevihtah in povzetek MinuteCast® in to kar med vožnjo, popolnoma varno in brez motenj.
APLIKACIJA SYGIC

APLIKACIJA SYGIC

Aplikacija Sygic je navigacijski sistem GPS, ki deluje brez spletne povezave in vsak dan pomaga 33 milijonom ljudem samozavestno in varno potovati po 115 državah.
APLIKACIJA PARKOPEDIA

APLIKACIJA PARKOPEDIA

Aplikacija Parkopedia je največji svetovni ponudnik parkirnih informacij, ki ga uporabljajo milijoni voznikov vsak mesec na spletu in preko aplikacije za pametne telefone. Aplikacija Parkopedia nudi podrobne informacije o 28 milijonih parkirnih mestih v več kot 90.000 objektih v 6.000 mestih 40 držav.
APLIKACIJA GLYMPSE

APLIKACIJA GLYMPSE

Aplikacija Glympse je hiter, brezplačen in preprost način za deljenje lokacije s pomočjo sledenja GPS v realnem času s prijatelji in družino.
KAKO UPRAVLJATI Z APLIKACIJAMI INCONTROL?

KAKO UPRAVLJATI Z APLIKACIJAMI INCONTROL?

Ko ste povezani s svojim pametnim telefonom, lahko aplikacije InControl upravljate z zaslona na dotik vašega vozila. Če želite izvedeti, kako namestiti aplikacije InControl in kako poiskati združljive aplikacije, obiščite spletno stran za vozila Land Rover namenjeno svoji državi ali stopite v stik s prodajalcem. Ko prenesete izbrane aplikacije, povežite pametni telefon prek vtičnice USB v vozilu ter aplikacije uporabljajte prek zaslona na dotik v vozilu.
KOMPATIBILNE NAPRAVE

KOMPATIBILNE NAPRAVE

Aplikacije InControl so na voljo za večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS. Aplikacije InControl brezhibno delujejo prek zaslona na dotik v vašem vozilu. Načrtujte, odkrijvajte in ostanite povezani z aplikacijami, optimiziranimi za vaše vozilo.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

You can read our InControl T&Cs and privacy policy here.