POVEZLJIVOST INCONTROL

BREZHIBNA POVEZLJIVOST MED VAŠIM AVTOMOBILOM, PAMETNIM TELEFONOM IN PREOSTALIM SVETOM

MOŽNOSTI STORITEV CONNECT PRO

MOŽNOSTI STORITEV CONNECT

DOSTOPNA TOČKA WI-FI

DOSTOPNA TOČKA WI-FI

Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.
STORITEV REMOTE PREMIUM

STORITEV REMOTE PREMIUM

Aplikacija Remote Premium vam omogoča daljinsko interakcijo z vozilom Land Rover, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.
APLIKACIJE INCONTROL

APLIKACIJE INCONTROL

Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.

MOŽNOSTI STORITEV PROTECT

STORITEV REMOTE ESSENTIALS

STORITEV REMOTE ESSENTIALS

Aplikacija Remote Essentials vam omogoča, da se od koderkoli povežete z vozilom Land Rover in preverite ali ste zaprli vsa vrata ter koliko goriva vam je še preostalo, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.
OPTIMIZIRANA ASISTENCA ZNAMKE LAND ROVER

OPTIMIZIRANA ASISTENCA ZNAMKE LAND ROVER

Če se vozilo slučajno pokvari, lahko s pritiskom na gumb na levi strani konzole na stropu vozila pokličete asistenco Land Rover ali pa enako storite prek zaslona za asistenco v aplikaciji za pametni telefon Remote.
KLIC V SILI SOS

KLIC V SILI SOS

Če ste udeleženi v nesrečno in se aktivirajo zračne blazine, storitev klic v sili SOS pošlje podatke, vključno z vašo lokacijo, službam za pomoč v sili ter vas z njimi telefonsko poveže.

*Pri novem modelu vozila Range Rover Velar so aplikacije InControl na voljo samo s paketom Smartphone, ne tudi s paketom Connect Pro.
*
*Pri novem modelu vozila Range Rover Velar je možnost Remote Premium na voljo samo s paketom Remote Pack.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.