DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

ODDELEK ZA KLASIČNA VOZILA OHRANJA VELIČASTNO IN ZNAMENITO DEDIŠČINO DRUŽBE JAGUAR LAND ROVER, DA BODO V NJEJ LAHKO UŽIVALE IN JO NEGOVALE TUDI PRIHODNJE GENERACIJE.

OBIŠČITE NAS
DELAVNICE ODDELKA ZA KLASIČNA VOZILA

V najsodobnejšem objektu na 14.000 m2 smo pod eno streho združili vse dejavnosti s področja klasičnih vozil. Obrat vključuje 54 posameznih delovnih površin za razstavljanje, namensko trgovino z motorji in prostor za 480 vozil.

OBIŠČITE NAS
POD ENO STREHO

V delavnici za klasične avtomobile se lahko pohvalimo s štirimi specialističnimi ekipami, ki so posvečene ustvarjanju in zagotavljanju izvirnih vozil, popravil in nadomestnih delov ter izkušenj obiska klasičnih delavnic.

Za več informacij nas pokličite na
+44 (0)203 601 1255
ali nam pišite na info@classic.landrover.co.uk

ODDELEK LAND ROVER CLASSIC
IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
IZVEDITE VEČ
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.
IZVEDITE VEČ
ORIGINALNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Land Rover. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
IZVEDITE VEČ
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI
Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.
IZVEDITE VEČ
NAZAJ NA LAND ROVER CLASSIC