STORITVE ZA LASTNIKE

ZA VOZILA LAND ROVER SMO PRIPRAVILI SODOBNE PRESKUSNE ZMOGLJIVOSTI IN PREVERJANJE ZGODOVINE; ZANJE POSKRBIMO BOLJE KOT KDOR KOLI DRUG.

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo oddelka za klasična vozila, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Land Rover, ne glede na njihovo starost.

SERVIS

Redno servisiranje je bistven del vzdrževanja vozila iz serije Classic, zato smo ustvarili edinstvene možnosti servisiranja, ki ponazarjajo preglede, kot so jih opravljali za izvirna vozila, le da so združeni z današnjim tehničnim znanjem. Vsi posegi so zapisani v vašo servisno knjigo vozila Jaguar Land Rover Classic, s katero ohranite vrednost vozila in zaščitite svoje premoženje.

Za več informacij nas pokličite na +44 (0)203 601 1255
ali nam pišite na info@classic.landrover.co.uk.

PREVERJANJE STANJA

Ko stranke prvič pripeljejo svoje vozilo v delavnice Jaguar Land Rover Classic Works, priporočamo celodnevni pregled stanja. Ko opravimo celovit vizualni pregled 121 točk, vam izročimo poročilo, v katerem so podrobno opisana vsa dela. Najnujnejša dela so označena z rdečo, srednje nujna z rumeno in najmanj nujna z zeleno barvo.

Za več informacij
Call us on +44 (0)203 601 1255
Or email info@classic.landrover.co.uk

RESTAVRIRANJE

Ne glede na fizično stanje vozila so vam na voljo naši strokovnjaki za klasične modele, ki vozilu povrnejo prvotno slavo. Storitve restavriranja so razdeljene na osem faz. Začetni pregled in revizija sestavnih delov, demontaža, čiščenje medijev, popravek karoserije in prenova sestavnih delov do ponovne montaže vozila. Vsako stopnjo skrbno izvajajo priznani strokovnjaki, ki zagotovijo popolno pristnost vašega klasičnega vozila.

OBNOVA MOTORJA

Med tistimi, ki nam danes pomagajo pri obnovi motorjev, so iste roke, ki so ustvarile originalne motorje Land Rover. To brezčasno znanje združuje izvirne tehnike s sodobnimi postopki, ki nam omogočajo obnovo in rekonstrukcijo motorjev, da ustrezajo svoji klasični dediščini, vendar z vsemi prednostmi 21. stoletja.

ODDELEK LAND ROVER CLASSIC
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC
S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila podjetja Jaguar Land Rover, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Land Rover, vključno z vozili Land Rover serije I in dvovratnimi vozili Range Rover.
IZVEDITE VEČ
ORIGINALNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Land Rover. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
IZVEDITE VEČ
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI
Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Land Rover, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Land Rover.
IZVEDITE VEČ
NAZAJ NA LAND ROVER CLASSIC