POVEZLJIVOST INCONTROL

BREZHIBNA POVEZLJIVOST MED VAŠIM AVTOMOBILOM, PAMETNIM TELEFONOM IN PREOSTALIM SVETOM
OGLEJTE SI FILM
NAZAJ NA KAJ JE LAND ROVER INCONTROL?

TOP
CONNECT PRO

Na voljo le s sistemom Land Rover Touch Pro. Storitve Connect Pro* vsebujejo aplikacije InControl, dostopno točko Wi-Fi, aplikacije Remote Premium in storitve Pro ter so zasnovane tako, da izboljšajo izkušnje znotraj in zunaj vozila. Hkrati vam in vašim potnikom omogočijo še več užitka pri potovanju in zagotavljajo stalno povezavo s svetom.

Oglejte si film
yt:3FB6ZSKamGs
MOŽNOSTI STORITEV CONNECT PRO
STORITVE PRO
Storitve Pro predstavlja vrsta edinstvenih povezanih navigacijskih storitev, ki so na voljo kot del paketa Connect Pro za sistem Touch Pro.
IZVEDITE VEČ
DOSTOPNA TOČKA WI-FI
Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.
IZVEDITE VEČ
STORITEV REMOTE PREMIUM
Aplikacija Land Rover Remote vam omogoča interakcijo z vozilom Land Rover kjer koli na svetu, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.**
IZVEDITE VEČ
APLIKACIJE INCONTROL
Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.*
IZVEDITE VEČ
CONNECT

Storitev Connect vam nudi tri ključne funkcije: aplikacije InControl, ki v vozilu omogočajo uporabo kompatibilnih aplikacij za pametne telefone prek zaslona na dotik, dostopna točka Wi-Fi, s katero v vozilu ustvarite brezžično omrežje, na katerega lahko priključite do 8 naprav in aplikacijo Remote Premium, ki vam omogoča daljinako komunikacijo z vozilom.

MOŽNOSTI STORITEV CONNECT
DOSTOPNA TOČKA WI-FI
Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G. Potniki lahko z internetom povežejo do 8 naprav.
IZVEDITE VEČ
STORITEV REMOTE PREMIUM
Aplikacija Remote Premium vam omogoča daljinsko interakcijo z vozilom Land Rover, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.
IZVEDITE VEČ
APLIKACIJE INCONTROL
Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.
IZVEDITE VEČ
STORITVE PROTECT

Storitve Protect vsebujejo aplikacijo za daljinski nadzor, optimizirano asistenco Land Rover, in klic v sili SOS. S pametnega telefona na daljavo preverite raven goriva, najdite vozilo na polnem parkirišču, shranjujte podatke o potovanji in nadzorujte okna in vrata. Optimizirana asistenca Land Rover pošilja podatke o lokaciji in diagnostične podatke vašemu servisu, če se vozilo pokvari. Če pa gre za bolj resen incident, klic v sili SOS pokliče službe za pomoč v sili ter jim pošlje podatke o vaši lokaciji ter vas z njimi telefonsko poveže.

MOŽNOSTI STORITEV PROTECT
STORITEV REMOTE ESSENTIALS
Aplikacija Remote Essentials vam omogoča, da se od koderkoli povežete z vozilom Land Rover in preverite ali ste zaprli vsa vrata ter koliko goriva vam je še preostalo, kompatibilna pa je z večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android in Apple iOS.
IZVEDITE VEČ
OPTIMIZIRANA ASISTENCA ZNAMKE LAND ROVER
Če se vozilo slučajno pokvari, lahko s pritiskom na gumb na levi strani konzole na stropu vozila pokličete asistenco Land Rover ali pa enako storite prek zaslona za asistenco v aplikaciji za pametni telefon Remote.
KLIC V SILI SOS
Če ste udeleženi v nesrečno in se aktivirajo zračne blazine, storitev klic v sili SOS pošlje podatke, vključno z vašo lokacijo, službam za pomoč v sili ter vas z njimi telefonsko poveže.
VARNOSTNI SLEDILNIK

Če kdo vlomi ali nezakonito premakne vozilo Land Rover, varnostni sledilnik opozori vas in središče za sledenje ukradenim vozilom, ki v najkrajšem možnem času določi lokacijo vozila in vam ga pomaga pridobiti nazaj.

Izvedite več

*Pri novem modelu vozila Range Rover Velar so aplikacije InControl na voljo samo s paketom Smartphone, ne tudi s paketom Connect Pro.
*
*Pri novem modelu vozila Range Rover Velar je možnost Remote Premium na voljo samo s paketom Remote Pack.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Land Rover in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

NAJDITE PRODAJALCA
Najdite najbližjega prodajalca vozil Land Rover.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo.
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Land Rover.
Rezervirajte testno vožnjo
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.